“Petre, ti si stijena!

Humanitarna akcija za pomoć teško bolesnom dječaku Petru

Lifestyle / Putujte s nama | 02. 12. 2016. u 17:16 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posuškom su kraju organizirane brojne humanitarne akcije u kojima su se Posušani iskazali kao veliki humanisti. Ovih je dana krenula još jedna humanitarna akcija pod nazivom “Petre, ti si stijena!”. Pokrenuta je kao financijska, ali i moralna potpora šestogodišnjem Petru Pavkoviću iz Rakitna kojeg je zadesila teška bolest.

Naime, radi se o zloćudnom tumoru koji iziskuje komplicirane medicinske zahvate, a kasnije i dugotrajno liječenje. Petar je trenutno na liječenju u Zagrebu, ali će, nakon Zagreba, biti premješten na daljnje liječenje u inozemstvo, što iziskuje velika financijska sredstva, piše Dnevni list.

U sklopu akcije, Organizacijski odbor, kojeg čine predstavnici općinskih institucija, župnih ureda, udruga, organizacija mladih i pojedinci, organiziraju niz događaja te pozivaju sve školarce u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i ostale koji su u mogućnosti da se priključe spašavanju ovog mladog ljudskog života. Više informacija možete potražiti na Facebook javnoj grupi pod nazivom – Humanitarna akcija „Petre, ti si stijena!“.

Kopirati
Drag cursor here to close