Održao pozdravni govor

Kordić zadovoljan

Gradonačelnik Kordić je izrazio zadovoljstvo što je Mostar ponovo mjesto okupljanja vrhunskih svjetskih i domaćih dječjih kirurga i urologa koji zajedničkim radom pružaju najbolju skrb za djecu i odrasle te prenošenjem iskustava pomažu profesionalnom
Sci-Tech / Znanost | 27. 05. 2022. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić održao je pozdravni govor te poželio uspješan rad na otvorenju XVII. Simpozija dječje kirurgije i urologije koja se održava 26. i 27. svibnja na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Gradonačelnik Kordić je izrazio zadovoljstvo što je Mostar ponovo mjesto okupljanja vrhunskih svjetskih i domaćih dječjih kirurga i urologa koji zajedničkim radom pružaju najbolju skrb za djecu i odrasle te prenošenjem iskustava pomažu profesionalnom i stručnom razvoju.

Ovo je 17. po redu simpozij koji se organizira nakon dvije godine pauze, a na njemu će u sljedeća dva dana sudjelovati dječji kirurzi i urolozi iz Njemačke, Engleske, Katra, Švicarske, Austrije, Italije, Hrvatske, Srbije, Kosova, Albanije, te iz više bh. kliničkih centara.

Osim predavanja eminentnih stručnjaka iz područja dječje kirurgije i urologije izvodit će se zahtjevni operativni zahvati koji će se izravno putem video linka prenositi u dvoranu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close