Stigao u prodavaonice

Svjetski poznati brand kave Starbucks u Mercatoru

Jedna od najvećih globalnih brand ikona i čuveni svjetski brand Starbucks je stigao u sve veće prodavnice Mercatora širom Bosne I Hercegovine.
Lifestyle / Hrana | 03. 12. 2020. u 17:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prateći svjetske trendove i tržište koje zahtjeva samo najbolje proizvode, Mercator je ponovo pripremio ekskluzivno iznenađenje za svoje kupce u kojem će uživati vrhunski poznavatelji kave.

Jedna od najvećih globalnih brand ikona i čuveni svjetski brand Starbucks je stigao u sve veće prodavnice Mercatora širom Bosne I Hercegovine. Od sada možete uživati u posebnim okusima Starbucks “Ready to drink” kafe, sa posebnim doživljajem i iskustvom najbolje kave na svijetu.

Brend koji je dobio ime prema Starbucku, liku prvoga brodskog časnika iz romana “Moby Dick“ i koji je osvojio svijet svojim jedinstvenim načinom pripreme kafe i ukusnih napitaka od kafe, na Mercator policama možete pronaći u više varijanti.

Za ljubitelje espresso kafe u ponudi je Starbucks Duobleshot Espressos najboljim zrnima 100% Arabica kafe i glatkog kremastog mlijeka, sa i bez dodanog šećera, u praktičnom pakiranju, limenkama od 200 ml.

Za ljubitelje kremaste kave tu je i Starbucks Frappuccino, jedan od najomiljenijih napitaka u kojem se kava i mlijeko, smjelim kombinacijama, spajaju u savršenoj kombinaciji okusa Mocha, Caramel i Coffee, u staklenom pakiranju od 250 ml.

''Izuzetno smo ponosni što upravo u našim prodavnicama imamo premijernu prodaju vrhunskih Starbucks proizvoda, jer i na taj način bogatimo vlastiti asortiman svjetski poznatih brendova te nastojimo zadovodoljiti sve želje i potrebe svih naših kupaca. Sigurni smo da će svi ljubitelji i poznavatelji vrhunske Starbucks kave uživati u omiljenim okusima iz naše ponude'', rekao je Emir Zuhrić, rukovoditelj službe pakirane hrane u Mercator BH.

Posjetite i vi Mercator prodavnice I uživajte u okusu fantastično pripremljene kave, sa vrhunskim mješavinama latinoameričkih i afričkih zrna, kao i posebnom iskustvu ispijanja omiljenog napitka koje je za vas pripremio Starbucks. Kao i do sada, Mercator za vas priprema samo najbolje i svojim kupcima garantira uvijek nešto novo na našem tržištu.

Vaš Mercator

Video: MERCATOR PREMIJERA: STARBUCKS Ready to drink
Kopirati
Drag cursor here to close