Wine EnoGASTRO Vip Event

Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Sedma godina Wine EnoGASTRO Vip Event-a
Lifestyle / Hrana | 22. 02. 2023. u 20:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon šest vrlo uspješnih godina i brojnih (27) za turizam vrlo edukativnih druženja, Wine EnoGASTRO Vip Event održati će se i sedmu godinu zaredom!

Tijekom ožujka, Ricerca Mercato organizira ovaj enogastronomski događaj u gradovima diljem hrvatske obale i u hrvatskom glavnom gradu.

I ove godine organizator je odabrao istih pet vrhunskih enogastronomskih destinacija kao i lani a datumi i hoteli su:

Rijeka (01.03.- Hotel Bonavia Plava Laguna)
Novigrad (03.03.- Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK)
Split (15.03.- Hotel Amphora)
Zadar (17.03.- Falkensteiner Hotel & Spa Iadera)
Zagreb (29.03.- Hotel Antunović)

Cilj ovih događanja je edukacija ljudi zaposlenih u ugostiteljskim i turističkim djelatnostima s ciljem povećanja njihovg znanja i poboljšavanja kvalitete usluge. Gosti će moći prisustvovati radionicama i edukacijma koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i barista kao što su Mira Šemić, Jure Andrijašević, Sanja Krmpotić i drugi.

Osim educiranja, cilj ovog događanja jest i povezivanje lokalnih proizvođača s ljudima iz HoReCa sektora. Gosti će imati priliku upoznati se s lokalnim i regionalnim proizvođačima te dogovoriti s njima buduću suradnju. Pošto je ovaj događaj namijenjen isključivo ljudima iz HoReCa sektora, ulaz i sudjelovanje na edukacijama potpuno su besplatani – sve s ciljem povećavanja kvalitete usluge i ponude hrvatskog turizma i ugostiteljstva.

Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima važnu potporu od Hrvatske turističke zajednice, od domaćina - županija , gradova i njihovih turističkih zajednica i poneka županijska obrtnička komora a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na web stranici dantes.biz i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGASTRO Vip Eventa. 

Kopirati
Drag cursor here to close