Poznati ljetni osjećaj!

HELL lubenica je stigla

Uživajte u ljetnom žamoru tokom cijele godine!
Lifestyle / Hrana | 19. 07. 2022. u 13:32 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ko kaže da ne možete biti u ljetnom raspoloženju tokom cijele godine? HELL ENERGY je razmišljao izvan okvira, te vam donosi poznati ljetni osjećaj! Sa eksplozijom arome lubenice i sa 32 mg/100 ml kofeina, bez konzervansa, te dodatkom 5 vitamina B, nova HELL LUBENICA u mnogim ljudima evocira njihovo omiljeno godišnje doba.

HELL ENERGY ima dugu tradiciju osmišljavanja linija proizvoda kao što su posebni limitirani sezonski ukusi, kombinacije ukusa, pripremu jedinstvenih pakovanja i to sve dva puta godišnje. Veliki favorit za ljeto 2021. bio je energetski napitak HELL BEACH PINK sa ukusom lubenice u jarkim neonskim bojama, koji je bio veliki hit.

Međutim, HELL neće iznevjeriti ljubitelje klasičnih ljetnih ukusa ni ove godine: "Zajedno s našim potrošačima, obožavali smo prošlogodišnje limitirano izdanje ukusa lubenice i odlučili smo ga učiniti stalnim proizvodom u našem asortimanu. Naravno, dodali smo i tradicionalnih 32 mg/100 ml kofeina i napravili smo novu HELL lubenicu u konzervi sa zelenom, crvenom i crnom kombinacijom boja, što podsjeća na boje lubenice." - rekao je György Galántai, komercijalni direktor u kompaniji HELL ENERGY kada je u pitanju lansiranje napitka HELL LUBENICA.

Nova HELL LUBENICA sadrži vitamine B2, B3, B5, B6, B12 i bez konzervansa je, a proizvod dolazi u limenci od 250 ml koja se može beskonačno reciklirati.

Kopirati
Drag cursor here to close