Work & Travel USA

Prilika za mostarske studente - putovanje i rad u Americi

Lifestyle / Flash | 04. 02. 2015. u 10:44 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već treću godinu zaredom, u suradnji s Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru, organizira se prezentacija programa 'Work & Travel USA'. Uz pomoć agencije 'US JIM' i suradnje s 'Intraxom', partnerom iz Amerike, studentima se nudi prilika da svoje ljeto provedu u SAD-u, radeći sezonske poslove.

Trenutno je otvorena je nova sezona prijava za program 'Work & Travel USA', a cilj je omogućiti što većem broju studenata diljem Bosne i Hercegovine da sudjeluju u programu te zarade novac, usavrše engleski jezik, upoznaju nove ljude različitih kulturu i proputuju diljem SAD-a te uživo svjedoče brojnim znamenitostima.

Pozivaju se svi zainteresirani studenti na prezentaciju programa koja će se održati u petak, 06.02.2015,u 17 sati, na Filozofskom fakultetu, gdje ćete moći čuti sve o programu,načinu prijave prijaviti,ponudi poslova i iskustvima naših studenta, prošlogodišnjih polaznika programa.

''Poslušajte što oni imaju reći,što su radili i gdje su putovali, kako su ocijenili program te što im je ovo ljeto značilo za budući život'', priopćeno je iz Sveučilišta Mostar.

Više informacija možete dobiti i na službenoj stranici projekta US-JIM.com.

Kopirati
Drag cursor here to close