Dio ostavštine

Kuća Maradoninih roditelja, dva BMW-a i pismo Fidela Castra idu na dražbu

Dražbe će se organizirati u dogovoru s nasljednicima pobjednika Svjetskog kupa 1986., kojemu će biti priređen memorijal 25. studenoga, prenosi Hina.
Lifestyle / Flash | 03. 11. 2021. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kuća koju je Diego Maradona darovao svojim roditeljima, dva automobila marke BMW te pismo pokojnog kubanskog vođe Fidela Castra dio su ostavštine argentinskog nogometaša koja će se prodati na dražbi 19. prosinca, objavilo je tamošnje pravosuđe.

Dražbe će se organizirati u dogovoru s nasljednicima pobjednika Svjetskog kupa 1986., kojemu će biti priređen memorijal 25. studenoga, prenosi Hina.

Nekretnine i osobni predmeti prodat će se prema odluci sutkinje Luciane Tedesco koja je odlučila isključiti predmete afektivne vrijednosti poput dresova koje su na pogrebu argentinskog nogometaša darovali drugi igrači

Pismo Fidela Castra je iz razdoblja kada je Maradona u dva navrata boravio na Kubi u pokušaju da se othrva teškoj ovisnosti o drogama i tada s sprijateljio s kubanskim revolucionarom.

Jedan od BMW-a s potpisom "Pibe de oro" (zlatni dečko) graviranim na prednjem staklu ponudit će se po početnom cijeni od 165.000 dolara.

Kuća koju je Maradona kupio svojim roditeljima nalazi se u četvrti Villa Devoto u Buenos Airesu. Agencija za promet nekretninama uskoro će objaviti poziv na podnošenje ponuda na portalima diljem svijeta.

Prihod od dražbe iskoristit će se za otplatu dugoga preminulog nogometnog prvaka i neće se dijeliti s njegovim nasljednicima.

Kopirati
Drag cursor here to close