Dostupan u BiH

Predstavljen Samsung Galaxy S20 FE: Kreiran za sve, namijenjen tebi

''Galaxy S20 FE je najnoviji član Galaxy obitelji koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika''.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 09. 2020. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Samsung Electronics u srijedu je predstavila Galaxy S20 Fan Edition (FE), premium flagship pametni telefon, koji objedinjuje omiljene funkcije Galaxy serije, po željama njenih najvjernijih fanova, po početnoj cijeni od 1.299 KM.

Posljednjih mjeseci, svijet kakav poznajemo znatno se promijenio, a fokus se pomjerio na povezanost i dostupnost svih sadržaja i funkcija, bez obzira na mjesto na kojem se nalazimo, što je tehnologiji dalo još značajniju ulogu u svakodnevnom životu. Stoga je Samsung  kreirao Galaxy S20 FE, kako bi flagship mobilno iskustvo ponudio još većem broju korisnika.

Foto: PR / Samsung Galaxy S20 FE

Ovaj telefon objedinjuje odabrane karakteristike Galaxy S20 serije, poput super smooth scrolling displeja, kamere koja radi uz pomoć umjetne inteligencije, naprednog čipseta, hiper-brze konekcije, cjelodnevne baterije , prostora za skladištenje sa mogućnošću proširenja, kao i premium dizajna, priopćeno je iz Samsunga.

''U stalnom smo kontaktu sa našim najvjernijim fanovima i pažljivo osluškujemo šta je to što im se najviše svidjelo kod Galaxy S20 serije, koje opcije su najviše koristili i šta žele da vide na novim pametnim telefonima'', izjavio je dr. TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

''Galaxy S20 FE je najnoviji član Galaxy obitelji koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika''.

Izrazite se na najbolji način

U posljednje vrijeme, snimanje fotografija, video snimaka i njihovo dijeljenje sa prijateljima postalo je najbolji način na koji korisnici mogu da izraze svoju posebnost. Baš zbog toga, Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfie kameru od 32MP, sa tetra-binning tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže.

Uz velike vizualne senzore koji uključuju multi-frame obrađivanje slike u više kadrova, korisnici sa lakoćom mogu da snimaju fotografije bogate bojama, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Night mode obrađivanje slike uz pomoć umjetne inteligencije sa lakoćom stabilizira kadar tijekom snimanja, tako da korisnici mogu u potpunosti da se fokusiraju na zabavu.

Kada nisu u neposrednoj blizini događanja, korisnicima je na raspolaganju moćni 30X Space Zoom  koji omogućava pravljenje sjajnih i čistih fotografija. Obrađivanje i dijeljenje fotografija i video materijala veoma je važno fanovima, te im S20 FE dopušta da, poput profesionalaca, kreiraju vrhunske sadržaje u realnom vremenu.

Kako bi odrazio osobni stil korisnika, Galaxy S20 FE dolazi u čak šest živopisnih boja, koje pristaju svakom stavu, izgledu i osobnosti, a usklađene su i sa ključnim elementima dizajna sofisticirane Galaxy S20 serije. Boje u kojima će S20 FE biti dostupan u Bosni i Hercegovini su nebesko plava, nebesko zelena, nebesko ljubičasta, nebesko crvena, nebesko bijela i nebesko narančasta. Također, materijal od kojeg je napravljen ovaj premium uređaj maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja.

Radite ono što volite

Kada je pametni telefon u centru svakodnevnog života korisnika, sve treba da pruža besprijekorno iskustvo - od dizajna do performansi. Stoga je Samsung novi Galaxy S20 FE opremio naprednim procesorom i prilagodio ga 5G mreži kako bi postigao upravo to.

Ovo je savršen uređaj za listanje sadržaja ili gledanje video zapisa uz super-glatki 6,5-inčni Infinity-O Super AMOLED displej i osvježavanje slike od 120 Hz. Također, Galaxy S20 FE povezan je ostalim proizvodima iz Galaxy ekosustava, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.

Sve što želite bez imalo brige

Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je snažnom baterijom koja može trajati cijeli dan. Izdržljiva baterija od 4.500 mAH, moćne AP performanse i super brzo punjenje, svakom korisniku omogućavaju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije.

Osim toga, otporan je na vodu i prašinu (IP68), a u slučaju pucanja ekrana ili zamjene baterije, tu je Samsung Care+ opcija. Korisnicima Galaxy S20 FE pametnog telefona osigurano je vrhunsko mobilno iskustvo podrškom tri generacije nadogradnji Android (OS) operativnog sustava, kao i pratećim opcijama sigurnosne zaštite.

Galaxy S20 FE bit će dostupan na domaćem tržištu od 2. listopada 2020. godine, po cijeni od 1,299 KM, priopćeno je iz Samsunga.

Moguće je i naručivanje unaprijed, koje počinje od 23. rujna 2020. godine. Više informacija pronađite na poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close