Idealno ljetno osvježenje!

Stigla su dva nova okusa omiljenog grčkog jogurta Dukatos Selection kava i kokos

Na naše tržište stigla su dva nova okusa dobro poznatog grčkog tipa jogurta Dukatos kava i kokos
Lifestyle / Hrana | 07. 07. 2022. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na tržište Bosne i Hercegovine stigla su dva nova okusa omiljenog grčkog tipa jogurta Dukatos Selection kava i kokos – idealno ljetno osvježenje! Novi proizvodi dolaze u pakiranju od 150 grama što ih čini idealnim saputnicima za sve koji nemaju puno vremena za pripremanje obroka kada su van kuće.

Dukatos Selection s okusom kave idealan je za sve one koji ne mogu zamisliti dan bez svog omiljenog napitka, dok će u svom grčkom tipu jogurta s okusom kokosa uživati svi koje raduju nadolazeći ljetni dani i visoke temperature.

''Novi okusi Dukatos Selection jogurta rezultat su pažljivog praćenja želja naših kupaca. Radi se o okusima kave i kokosa koji će zadovoljiti i najprofinjenija nepca, a savršeno se uklapaju u ljetni period kada svi tražimo brza, jednostavna rješenja koja će nas ujedno i zasititi i osvježiti. Nove Dukatos Selection okuse možete naći u trgovinama diljem Bosne i Hercegovine'', poručio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

Kada se kremasta tekstura Dukatos grčkog tipa jogurta spoji s raskošnim okusima kave i kokosa, rezultat je prava poslastica koja će obradovati sve ljubitelje ovakve vrste deserta. Dukatos Selection može se koristiti kao međuobrok, ali i kao ukusan desert koji je već pripremljen za vas.

Lactalis BH ponovno pokazuje razumijevanje dinamičnog tržišta koje zahtjeva poboljšanja iz dana u dan, ali i vjernih potrošača koji uživaju u širokoj paleti proizvoda koje ova kompanija proizvodi i plasira na tržište, priopćeno je iz ove kompanije.

Više informacija o proizvodu i Lactalis BH pronađite na stranici www.lactalisbh.ba.

Lactalis Group

Lactalis Group danas je globalni lider u mliječnoj industriji, prisutan u svim kategorijama ovog biznisa na tržištu. Lactalis grupa zapošljava 80.000 zaposlenika u 94 zemlje.

Robne marke Lactalis Group danas se prodaju u više od 160 zemalja širom svijeta, od kojih su najpoznatije robne marke Président, Galbani, Parmalat, Lactel, Dukat, Société, Seriously Strong, Salakis, Food Master, Lauki, Mama Luise.

Kompanija Lactalis BH kao dio Lactalis Group danas se nalazi u samom vrhu mliječne industrije u BiH, a svoju stabilnu poziciju osigurava kontinuiranim ulaganjima u razvoj primarne proizvodnje mlijeka i mliječnih proizvoda.

Kopirati
Drag cursor here to close