Besplatni pomoćnik za savršenu trpezu

Predstavljamo 1664 BLANC Cookbook

1664 Blanc Cookbook će vas pretvoriti u pravog master chefa.
Lifestyle / Hrana | 13. 01. 2023. u 11:33 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bogata i ukusna trpeza neizostavan je dio praznika, rođendana, ali i naše svakodnevice. Uvijek tražimo idealan recept koji će oduševiti sve za stolom, ali i adekvatno piće za potpun ugođaj.

Ukoliko želimo da već sa prvim gutljajem steknemo utisak prefinjenosti, osjetimo dašak francuske umjetnosti i podijelimo kvalitetne trenutke sa našim najvoljenijim, dobar početak je 1664 Blanc pivo.

Upravo time se vodi najmlađi bh. chef Miran Karić, kako bi svoje kulinarske recepte pretvorio u nezaboravne trenutke. 1664 Blanc je pivo koje se od drugih izdvaja već po samom izgledu. Prepoznatljiva plava boca čini ga da bude primijećen u moru drugih proizvoda, a njegov specifični ukus sa citrusnim notama i aromom korijandera, pomorandžine kore i karamele, sa 5% alkohola, oduševiće svako istančano nepce.

Koje jelo ćemo praviti zavisi od više faktora, koliko imamo vremena, sa kojim namirnicama raspolažemo, ili koje volimo, pa nekada i koliko suđa želimo da isprljamo. Odluku ćemo lakše donijeti uz 1664 Blanc Cookbook, u kojem se nalaze pažljivo birani Miranovi recepti. Za ljubitelje mesa, tu je preporuka za idealan ramstek, uz savršen sos i priloge, dok oni koji preferiraju morske plodove će se obradovati receptu za rolovani file skuše iz rerne.

1664 Blanc Cookbook će vas pretvoriti u pravog master chefa, a pri tome ćete utrošiti minimalno suđa, kao u slučaju sa njokama sa tikvom i gorgonzolom, ili vrlo malo vremena za preukusni pohovani tost koji će sigurno voljeti i najmlađi. Idealan vikend ručak može biti uz savršene burgere, sa svježim povrćem i senf dresingom, prženim baš kako vi volite.

Za sve dodatne ideje besplatno preuzmite Blanc Cookbook i iznenadite sve ukućane i prijatelje sa sjajnim receptima uz osvježavajući 1664 Blanc, koji će učiniti da vaša druženja budu nezaboravna.

Prijatno!

Kopirati
Drag cursor here to close