Organsko i vegansko vino

Halal vino i pivo stiglo u Sarajevo

Ovaj lokal uskoro planira u svojoju ponudu uvrstiti i halal viski.
Lifestyle / Hrana | 07. 10. 2022. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Halal vino

Irfan Tepić, majstor za šišanje, uređivanje i brijanje muške brade u suradnji sa "Delgusto" restoranom i "Le Petit Beret Balkan" je donio inovaciju na BiH tržište, a radi se o bezalkoholnom organskom i vegan vinu i pivu.

Pored vina, ova kompanija prozivodi i piva, šampanjce i ostale proizvode sa 0,0 procenta alkohola u sebi.

Pripadnicima islamske vjeroispovijesti strogo je zabranjeno konzumiranje alkohola.

Ipak, posljednjih godina su se na tržištu pojavila alternativa za one koji bi voljeli da popiju čašu nekog alkoholnog pića, tako da se u ponudi mogu naći bezalkoholna piva koja u sebi, prema tvrdnjama proizvođača, nemaju ni jedan postotak alkohola.

Vino francuskog proizvođača Le Petit Beret prije nekoliko dana stiglo je na tržište Srbije, a prvi objekt u kojem se ovo vino prodaje nalazi se u Novom Pazaru, javlja Akta.

"Radi se o organskom, veganskom vinu koje je bezalkoholno i koje je sto posto prirodno, bez ikakvih dodatnih primjesa. Tvrtka je osnovana 2012. godine u Francuskoj, a vlasnik je također pripadnik islamske vjeroispovijesti", rekao je jedan od distributera ovog vina.

Jedan od menadžera lokala u centru Novog Pazara u kojem se prodaje halal vino rekao je da pored bezalkoholnih vina, piva i šampanjaca ovaj lokal uskoro planira u svojoju ponudu uvrstiti i halal viski.

Kopirati
Drag cursor here to close