Kraljevska obitelj

Vraća li se odbjegla nevjesta u Britaniju?

Malena Lilibeth Diana, koja je na svijet stigla 6. lipnja, još uvijek nije upoznala članove očeve obitelji, a izvor blizak vojvodama od Sussexa istaknuo je za DailyMail kako bi upravo sakrament krštenja bio savršena prilika za to.
Lifestyle / Flash | 19. 07. 2021. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ Harry i njegova supruga Meghan ponovno su se našli u središtu pažnje britanskih medija, a razlog tome je njihova želja da krštenje svoje kćeri prirede u Engleskoj.

Malena Lilibeth Diana, koja je na svijet stigla 6. lipnja, još uvijek nije upoznala članove očeve obitelji, a izvor blizak vojvodama od Sussexa istaknuo je za DailyMail kako bi upravo sakrament krštenja bio savršena prilika za to.

Nadalje, princu Harryju je iznimno bitno da krštenju prisustvuje njegova baka, kraljica Elizabeta II. po kojoj je djevojčica i dobila ime. Svečanost bi se trebala održati u dvorcu Windsor, a upravo je ondje u srpnju 2019. godine kršten i maleni Archie, prvo dijete vojvoda od Sussexa. Kraljica Elizabeta II. nije se pojavila na krštenju svoga osmog praunuka, a razlog njezinog dolaska nije službeno naveden.

Pojavile su se teorije prema kojima je kraljica odbila prisustvovati ovoj svečanosti jer su joj za nju naprosto rekli prekasno. U medije je tada dospjela informacija kako je unaprijed imala zakazan posjet ergelama u Škotskoj, a od istog nije željela odustati jer je smatrala da su se Harry i Meghan na taj datum odlučili iznenada te im je zamjerila što nisu unaprijed najavili svečanost.

Ovoga puta princ Harry je odlučio izbjeći moguće nesuglasice pa se u šuška kako je ovu ideju svojoj obitelji, odnosno njezinom manjem i djelu, iznio početkom srpnja kada se u rodnom gradu ponovno našao radi otkrivanja kipa posvećenog njegovoj majci, neprežaljenoj princezi Diani.

Promatračima prilika na kraljevskom dvoru nije promaklo da malena Lili, prema službenoj kraljevskoj stranici, još uvijek nije dobila osmo mjesto u redu za nasljedstvo koje joj pripada rođenjem. Podrazumijeva se da će se popis ažurirati tek nakon krštenja, no datum istog još uvijek nije poznat.

Ako se ostvare želje princa Harryja te se krštenje održi u Windsoru, bit će to prilika da njegova supruga Meghan ponovno stupi na britansko tlo. Odbjegla nevjesta, kako je vole nazivati, nije posjetila Veliku Britaniju otkako su prošle godine napustili aktivno obavljanje kraljevskih dužnosti, piše miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close