Crna gora

Veliki broj Mostaraca s Čolom u Budvi dočekao Novu 2016. godinu

Lifestyle / Flash | 02. 01. 2016. u 16:34 Miloš Ćetković

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Budva je i ove godine opravdala epitet ''Kraljice crnogorskog turizma'', organizacijom još jednog spektakularnog koncerta, za doček Nove, 2016. godine!

Na Trgu ispred Starog grada, preko 20 000 raspoloženih posjetitelja, od kojih je veliki broj došao iz Mostara i Hercegovine, nastupio je Zdravko Čolić koji je oduševio sve prisutne.

Kao najveća zvijezda Čola je pozdravio sve prisutne i poželio sve najljepše u 2016. , a kada je završio svoj nastup ostao je na trgu da se fotografira sa svim prisutnima. Ono što je zanimljivo jeste da je najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić napravio selfi s bine s 20 000 ljudi.

Danijal Alibabić pjevao sa Pinkovom Zvezdom

Za reprizu Nove 2016. godine u Budvi na Trgu ispred starog grada nastupio je Danijel Alibabić. Crnogorski pjevač je pjevao pred više od 15 000 ljudi a na bini mu se pridružio i Pinkova Zvezda Jovan Aleksić koji otpjevao čak tri pjesme sa Alibabićem.

Ubrzo nakon završenog nastupa Danijela Alibabića na binu je izašao Gibonni. Nizali su se dobro poznati hitovi "Libar, "Oprosti", "Činim pravu stvar", "Mirakul" i "Zlatne godine" a Gibonni je rekao da će se rado vratiti opet u Budvu.

U publici je viđen i Sergej Ćetković koji je uživao sa suprugom u dobroj atmosferi, Vesna Dedić i mnogo drugi.

Turistička organizacija Budve ove godine se potrudila da napravi spektakularan doček na trgu.

Kopirati
Drag cursor here to close