Pan nagradna igra

Današnji dobitnici iz Banovića, Tešnja, Viteza, Kaknja, Sarajeva, Mostara i Žepča

Lifestyle / Flash | 26. 04. 2016. u 16:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svaki radni dan Pan nagrađuje u okviru svoje velike nagradne igre „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“.

Danas je izvučeno još deset dobitnika dnevnih nagrada, među kojima ima i onih koji po drugi put osvajaju. Dakle, tko igra taj i dobiva! Nagrade idu na adrese u: Hadžiće, Banoviće, Tešanj, Vitez, Kakanj, Sarajevo, Mostar i Žepče. Idemo redom.

Ruksak Pan UEFA EURO 2016™ osvojili su: Luca Ramljak iz Viteza, Iris Nedimović iz Banovića, Dino Rešidović iz Hadžića, Leoporg Gavrić iz Kaknja i Vinko Tadić iz Žepča. Replike službene lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Almin Delić iz Kaknja, Nermin Mulabdić iz Tešnja, Goran Knezović iz Mostara, Anis Bašalić iz Sarajeva i osoba koja je kod poslala sms-om sa broja 063 374 ***.

Luca Ramljak iz Viteza ima zanimljiv hobi, a to je skupljanje čepova sa ambalaže Pan piva. Prošli put kada smo je kontaktirali, povodom osvojene nagrade, u kolekciji je imala oko 1 000 čepova. No, do danas brojka se povećala, a ona je osvojila već svoju drugu nagradu u velikoj nagradnoj igri Pan piva.

''Danas sam osvojila ruksak, a ranije loptu. Sada imam oko 1300 čepova, pa nadam se i kartama, jer kodove ću i dalje slati'', podijelila je svoje planove s nama Luca, priopćeno je.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva s ambalažom u duhu prvenstva koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

Šaljite kodove sa čepova PAN piva i osvojite jednu od 514 vrijednih nagrada! Osigurajte svoj put za UEFA EURO 2016™!

Kopirati
Drag cursor here to close