14 medalja

Čapljinske mažoretkinje se okitile medaljama na mažoret natjecanja

Za kadete i juniore ovo je bio ponovljeni uspjeh, a za seniore prvo zlatno odličje u najtežoj kategoriji i to u onoj sa štapom kao rekvizitom
Lifestyle / Flash | 21. 06. 2021. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinske mažoretkinje osvojile su 10 zlata, tri srebra i jednu broncu na Nacionalnom mažoret natjecanju.

Kako je priopćeno iz kluba Čapljinske mažoretkinje, Nacionalni mažoret savez ove je godine pridržavajući se mjera donešenih ispred kriznih stožera oko pandemija korona virusa, bio primoran naći rješenje kako bi se održalo Nacionalno mažoret natjecanje, koje je zbog istih razloga bilo odgođeno prošle godine.

Umjesto da se mažoretkinje okupe pod jednim krovom pred mažoret sucima, ove godine su suci bili ti koji su išli iz mjesta u mjesto i ocjenjivali mažoret sastave. Tako se i samo natjecanje odvijalo bez publike u svim gradovima, pojašnjeno je iz ovog hercegovačkog kluba.

''Ovo je obrana naslova najtrofejnijeg mažoret kluba u BiH za Čapljinske mažoretkinje. Za kadete i juniore ovo je bio ponovljeni uspjeh, a za seniore prvo zlatno odličje u najtežoj kategoriji i to u onoj sa štapom kao rekvizitom'', priopćeno je iz Kluba.

Foto: Čapljinske mažoretkinje 

Čapljinske mažoretkinje iz godine u godine nižu uspjehe i još uvijek su aktualne nositeljice naslova europskih prvakinja i viceprvakinja, priopćeno je iz kluba, gdje dodaju da su njihovi nastupi nezaoblizan su dio svih manifestacija u Čapljini i okolici.

''Nakon ovog uspjeha mažoretkinje i dalje marljivo rade u spremanju novih koreografija, usavršavanju nekih novih vještina sa svojim rekvizitima'', priopćeno je iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close