Slažete li se?

10 znakova da vaš partner skriva nešto na svom telefonu

U ovoj eri tehnološke povezanosti, prepoznavanje uobičajenih znakova da vaš partner nešto skriva na svom telefonu postala je tražena vještina.
Lifestyle / Flash | 12. 04. 2024. u 15:41 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste primijetili neke stvari kojih prije nije bilo te se pitate: "Zašto je moj dečko tako tajnovit sa svojim telefonom?" ili "Zašto moja djevojka stalno nosi telefon sa sobom?" ili "Zašto je moj supružnik tako zaštitnički nastrojen prema svom pametnom telefonu?", tu smo da vam pomognemo.

Vrijeme je da obratite pozornost na 10 znakova koji pokazuju da vaš partner skriva nešto na svom telefonu, prenosi Bonobology.

1. Njihov govor tijela postaje drugačiji kad koriste pametni telefon

Ovaj znak uključuje fizičke radnje koje netko pokazuje dok koristi svoj telefon, pružajući suptilne znakove o potencijalnoj tajnovitosti, ali vas također ostavlja s pitanjem: "Vara li on ili sam ja paranoična?" Ako primijetite da vaš partner stalno zaklanja zaslon svog telefona od vašeg pogleda, postavlja se pitanje je li zapravo nešto skriva.

Zaštićeni pogledi ili nervozna energija, gdje krišom gledaju u zaslon, a zatim brzo skreću oči kada ih primijetite, mogu biti posebno važni. Slično tome, ako postoji primjetna promjena ponašanja, to bi moglo ukazivati na namjerno nastojanje da se određene telefonske aktivnosti zadrže skrivenima. Mogu postojati fizički znakovi da vas vara, kao što su:

  • Okretanje dok pišu poruku
  • Drže telefon licem prema dolje
  • Odjednom postaju oprezni kad ne ostavljaju svoj telefon bez nadzora

2. Drže svoj telefon zaključan

Ako niste sigurni što provjeriti na njegovom telefonu ili zašto je postao toliko oprezan oko svog telefona, provjerite je li promijenio lozinku. Ako vidite da je lozinka promijenjena i vi nemate pristup njegovom telefonu, znajte da je to znak za uzbunu. Lozinka, nekad zajednički ključ za transparentnost u odnosu, sada se pretvara u bravu koja čuva neotkrivene tajne.

3. Odjednom su prešli u tajni način rada na društvenim mrežama

Pitate se što trebate tražiti kada njuškate po telefonu? Značajna promjena u postavkama privatnosti, posebno u aplikacijama za razmjenu poruka i platformama društvenih medija, može biti uvjerljiv znak da netko aktivno radi na ograničavanju vašeg pristupa određenim dijelovima svoje online prisutnosti.

Iako su prilagodbe privatnosti uobičajene, nagla i pojačana implementacija ovih postavki na telefonu vašeg partnera može ukazivati na namjerno nastojanje da se određene interakcije ili sadržaj zadrže skrivenima.

4. Stalno brišu poruke i pozive

Ako ne znate što biste provjerili na njegovom ili njezinom telefonu, potražite zapise poziva, tekstualne poruke i povijest aplikacija.

Redovito brisanje može biti jasan znak da netko aktivno pokušava izbrisati sve tragove komunikacije ili telefonskih aktivnosti,i  učinkovito sakriti svoje tragove tako da ne možete vidjeti kome šalje poruke i s kim se druži.

5. Događaju se ogromne promjene u njihovom ponašanju

Ako ne možete a da ne pomislite: "Moj muž skriva stvari od mene i laže" ili "Moj partner je postao udaljen i tajnovit", obraćanje pozornosti na promjene u ponašanju tijekom ili nakon korištenja telefona može pomoći u otkrivanju potencijalnih skrivenih interakcija.

Ako netko pokazuje nagle promjene raspoloženja, uznemirenost ili povlačenje koje nije u skladu s njegovim uobičajenim ponašanjem, to može značiti emocionalnu turbulenciju povezanu sa skrivenim digitalnim aktivnostima.

6.  Nosi mobitel na WC

Ok, većina ljudi nosi mobitel na WC, no ako ga ne ispušta iz ruke ni na renutak, onda je to definitivno jedan od signala da nešto nije u redu. Pitajte partnera ili partnericu zašto toliko vremena provodi na WC-u i s kim se toliko dopisuje. Ako vas već vara, nek mu/joj bude malo i neugodno.

7. Postali su oprezni s obavijestima na telefonu

Što tražiti kad njuškate po telefonu, pitate se? Promatranje načina na koji netko upravlja svojim obavijestima može pružiti uvid u potencijalna tajnovita ponašanja.

Ako je vaš partner postao pretjerano zaštitnički nastrojen ili oprezan kad je u pitanju primanje obavijesti, poduzimajući mjere da ih sakrije od pogleda, to može ukazivati na to da postoji druga osoba u njihovom životu.

8. Znakovi da netko nešto skriva na svom telefonu — Ima skriveni identitet na webu

Ako želite saznati vara li vas partner, pripazite na tajne račune na društvenim mrežama, određene aplikacije koje su možda skrivene ili prisutnost drugog telefona — to može biti snažan znak da netko pokušava sakriti jedan dio svog života.

Korištenje tajnih računa za društvene mreže ili kupovina drugog pametnog telefona su znakovi da vaš partner nije iskren.

9. Nedosljedni su u svojim odgovorima

Obratite pozornost na to kako vaš partner reagira kada ga se suoči ili ispituje o korištenju telefona. Ako su se njihove telefonske navike iznenada promijenile, mogli bi vas izbjegavati, davati nejasne odgovore ili pokazivati nedosljednost u svojim objašnjenjima.

To može biti jak pokazatelj da varaju preko telefona. Bilo da se radi o odvraćanju od pitanja, mijenjanju teme ili nuđenju nejasnih uvjeravanja, ova ponašanja pokazuju da zapravo ne žele riješiti problem.

10. Skrivaju se kad koriste telefon

Naglo povećanje fizičke udaljenosti između vas i vašeg partnera, kada koriste svoj telefon, može biti jasan pokazatelj da telefoniraju i varaju. Iako svatko cijeni osobni prostor, određene promjene u ponašanju mogu biti znak upozorenja, poput fizičkog okretanja.

Ako se vaš partner udaljava od vas dok piše poruke ili telefonira, pitat ćete se što želi skriti od vas. Bilo da se radi o tekstualnim porukama, aktivnostima na društvenim mrežama, telefonskim pozivima ili određenim aplikacijama, fizički čin stvaranja prostora znači da ne žele da vidite kome on šalje poruke.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close