Paola Saulino

Ljepotica kaže kako 98 posto zvijezda Premier lige vara svoje žene

"U životu sam imala tri veze s dečkima iz Premier lige za koje sam kasnije saznala da su zaručeni ili oženjeni. Bila sam razočarana, ali uvijek treba biti jasno da sam i ja imala odnos s njima. Razlika je u zrelosti".
Sport / Nogomet | 10. 02. 2024. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanska manekenka Paola Saulino (34) dala je intervju za engleski "Daily Star" – i ispričala prilično toga o svom ljubavnom životu i životu zvijezda Premier lige.

Paola kaže: "Puno me nogometaša kontaktira putem privatnih poruka na Instagramu, čak i ako je to samo jednostavno 'zdravo' za početak razgovora", prenosi Bljesak.info.

Manekenka zatim otkriva detalje za koje kažu da su važni kako bi se razumio položaj i stav tih ljudi koji su popularni i bogati.

"U životu sam imala tri veze s dečkima iz Premier lige za koje sam kasnije saznala da su zaručeni ili oženjeni. Bila sam razočarana, ali uvijek treba biti jasno da sam i ja imala odnos s njima. Razlika je u zrelosti", kaže manekenka. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Paola Saulino (@paolinasaulino)

Prošlog mjeseca veliku su buru izazvali seksualni skandali u koje je upletena engleska zvijezda Kylie Walker (33), i to ne samo na Otoku. Priča se da je igrač Manchester Cityja imao afere s nekoliko žena. Zbog toga se u međuvremenu se ispričao supruzi.

Dok Walkera kritiziraju zbog varanja, Paola Saulino ga brani. Čak gaji simpatije prema nogometašu koji se našao na udaru kritike.

"Prije svega, nisam iznenađena onim što je Kyle učinio. Zaista vjerujem da je varanje prirodna stvar u životu. Što nije u redu s tim? Možda je varanje samo na lošem glasu, ali normalno je da želimo probati različite stvari u životu. Zašto ne bi tako bilo i u ljubavi?"

"Definitivno razumijem Walkera jer to radi 98 posto nogometaša. ... Njima je vrlo lako imati dvije ili tri žene i djecu", rekla je dalje Paola.

"On kao nogometaš ima mogućnosti biti s toliko žena, svaki dan s drugom ako želi, a ostao je sa svojom ljubavi iz djetinjstva, ovo mi je nevjerojatno. To je romantična priča. No, budimo iskreni, jako je teško vjerovati nogometašu. Razmaženi su i sve se radi za njih", kaže manekenka. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Paola Saulino (@paolinasaulino)

Kopirati
Drag cursor here to close