Upoznavanje studenata FIT-a sa uspješnom tehnološkom zajednicom

Zašto je ZenDev jedan od najpoželjnijih poslodavaca?

Studente je zanimalo zašto je ZenDev jedan od najpoželjnijih poslodavaca, i koji je to recept, strategija izgradnje, izrazito visoke online i offline reputacije.
Gospodarstvo / Tvrtke | 26. 05. 2023. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru imali su priliku posjetiti renomiranu IT kompaniju ZenDev. Posjeta je organizirana u sklopu izbornog predmeta "Marketing", s ciljem upoznavanja studenata sa radom uspješne tehnološke zajednice.

Studente je zanimalo zašto je ZenDev jedan od najpoželjnijih poslodavaca, i koji je to recept, strategija izgradnje, izrazito visoke online i offline reputacije.

ZenDev, kompanija koja trenutno broji 80+ radnika, specijalizirana je za usluge software developmenta i marketinga. Njihov tim stručnjaka radi na inovativnim projektima za domaće i međunarodne klijente, pružajući im tehnološka rješenja visoke kvalitete.

Posjeta je započela toplom dobrodošlicom brend menadžera ZenDev-a, Valerije Ereš, koja je srdačno primila studente FIT-a, te održala prezentaciju, kako bi se studenti što bolje upoznali s tim kako i na koji način IT kompanija ZenDev širi svoj utjecaj i nastavlja rasti čak i u teškim vremenima. Tijekom posjete, studenti su imali priliku upoznati se sa prostorijama kompanije, timovima i radnim procesima. Brend menadžerica IT kompanije ZenDev podijelila je svoja iskustva, znanje i strast prema onome što je zajedničko i FIT-u i ZenDev-u – tehnologiji.

"Ova posjeta pružila nam je nevjerojatnu mogućnost upoznavanja sa stvarnim radnim okruženjem, povezivanja sa profesionalcima u našoj industriji, te upoznavanja s tim što uspješna IT kompanija poput ZenDev-a radi. Inspirirani smo njihovim entuzijazmom i predanošću prema tehnologiji, što nam je dodatno potaknulo ambicije i motivaciju za daljnji razvoj naših vještina", izjavio je Izudin Dilaver, student prve godine FIT-a.

Foto: PR / Upoznavanje studenata FIT-a sa uspješnom tehnološkom zajednicom

Rifet Mujakić, također student prve godine FIT-a, naglašava da mu je posjeta omogućila da studiozno zaroni u svijet tehnoloških inovacija i naprednih IT rješenja, te dodaje: "Saznali smo koliko je važna suradnja između obrazovnih institucija, poput FIT-a, i vodećih IT kompanija. Ova povezanost omogućava nam da usvojimo praktična znanja i steknemo uvid u stvarne izazove IT industrije i načinu prevazilaženja tih izazova. Visoko motivirani i sa puno pozitivne energije napustili smo prostorije ZenDev-a, sa željom, da sutra, u poslovnom svijetu, budemo dio ove velike priče, kako kroz zapošljavanje, tako i partnerske aranžmane. Zaista su nam dokazali zašto su jedan od najpoželjnijih poslodavaca na ovim prostorima".

Kopirati
Drag cursor here to close