Živimo bolje zajedno – UNIQA

UNIQA Osiguranje imovine – Pretvorite kuću ili stan u siguran dom

UNIQA osiguranje imovine od 50 m2 počinje već od 55 KM godišnje, a čak su i u osnovnom paketu uključeni najveći rizici poput osiguranja od požara, izliva vode, udara groma i provale.
Gospodarstvo / Tvrtke | 13. 04. 2022. u 10:26 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posjedovanje vlastitog stana ili kuće je san za mnoge i ulažemo puno vremena i novca da ga ostvarimo. Još više truda i ljubavi ulažemo da taj isti stan ili kuću pretvorimo u dom, puneći ga odabranim namještajem, ličnim stvarima i sretnim trenucima sa porodicom i prijateljima.

Ipak, iako imovina predstavlja jednu od najvrjednijih ličnih investicija, rijetko ko se odluči da je zaštiti od različitih nesreća i prirodnih nepogoda kao što su požar, poplava ili provalna krađa. Prema statističkim podacima iz 2021.godine, ni 5% stanovnika BiH nije zaštitilo svoj dom, a jedan od razloga jeste i mit da osiguranje iziskuje visoke troškove.

Sveobuhvatno osiguranje imovine uz minimalne troškove

Iako su osiguravajući prioriteti svakako život i zdravlje, ipak je dom mjesto u kojem boravimo i u kojem provodimo najviše vremena, a njegova sveobuhvatna zaštita iziskuje minimalna godišnja ulaganja. Primjerice, UNIQA osiguranje imovine od 50 m2 počinje već od 55 KM godišnje, a čak su i u osnovnom paketu uključeni najveći rizici poput osiguranja od požara, izliva vode, udara groma i provale.

Najznačajnija pokrića već u osnovnom paketu

UNIQA Osiguranje u ponudi ima tri paketa osiguranja stana ili kuće, Home Basic, Home Standard i Home Exclusive, koje pored osnovnih rizika nude i široki spektar specifičnih rizika, kao što je osiguranje stvari prilikom preseljenja.

Za izračun godišnje premije osiguranja dovoljno je da unesete broj kvadrata vašeg stana u našu online formu, te odaberete jedan od tri paketa koji najviše odgovara vašim potrebama.
Uz online kupovinu polise putem UNIQA web shopa, ostvarujete čak i popust od 30%.
Više o trenutnoj kampanji i ponudi pronađite na www.uniqa.ba ili putem besplatnog telefona 080 02 02 51.

Živimo bolje zajedno – UNIQA.

Kopirati
Drag cursor here to close