Vaš Mercator

Mercator nastavlja s kampanjom 'Moji brendovi, naše vrijednosti'

S željom da dodatno promovira vrijednost domaće proizvodnje i ujedine po prvi put BiH proizvođače, od 31.01.2019. godine Mercator nastavlja s kampanjom ''Moji brendovi, naše vrijednosti''
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 01. 2019. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S željom da dodatno promovira vrijednost domaće proizvodnje i ujedine po prvi put BiH proizvođače, od 31.01.2019. godine Mercator nastavlja s kampanjom ''Moji brendovi, naše vrijednosti''.

Osim već poznatih brendova iz prvog dijela kampanje, Klas – Zlatni puder, mineralna voda Sarajevski Kiseljak, Meggle mlijeko, bosanska kava Zlatna Džezva, Violeta tečni deterdženti, drugi dio kampanje uključuje i Meggle mlijeko active Protein, Perfetta pašteta, Sarajevsko premium pivo i Violeta omekšivače.

U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavaonica će nositi oznake ovih proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove.

''Ovaj moderan način suradnje kompanije Mercator i domaćih brendova je nešto sasvim novo na našem tržištu. Nastavak kampanje smo ojačali sa Meggle active protein, specijaliziranim mlijekom sa smanjenim udjelom mliječne masti i povećanim udjelom proteina, sa neodoljivim okusima čokolade, vanilije i banane, koje je savršen odabir za sve profesionalne sportaše, rekreativce i za sve one koji paze na dnevni unos kalorija. Tu je i Sarajevsko Premium, vrhunsko svijetlo lager pivo, proizvedeno od pažljivo biranih sastojaka, vode s vlastitog izvora, ječmenog slada, pivskog kvasca i čak tri vrste hmelja, bez drugih dodataka. U nastavku kampanje predstavljamo i vrhunsku kolekciju Violeta omekšivača sa sofisticiranim parfemima za tkanine koji ujedinjuju pet različitih karaktera naglašavaju privlačnost i neodoljivu senzualnost mirisnih esencija. Osim spomenutih brendova, pridružila nam se  i Perfetta  pašteta pripremljena samo od najkvalitetnijih sastojaka jedinstvenim tehnološkim postupkom, kao i Perfetta Pikant kokošja pašteta sa savršenim omjerom začina, samo za istinske gurmane.

Naši vjerni kupci će pronaći svoje omiljene brendove na našim policama dodatno označene uz markicu 'Moji brendovi' jer to jesu naše vrijednosti. Posjetite svoj najbliži Mercator i na jednom mjestu pronađite proizvode koji su zasigurno nezaobilazan dio našeg svakodnevnog života". Sa kupnjom domaćih proizvoda podržavamo domaću proizvodnju i dajemo dodatnu sigurnost radnih mjesta'', rekao je Haris Omeragić, direktor nabave Mercatora BH.

Vrijednosti ovih domaćih brendova stvaraju uspomene. Potražite i vi vaše omiljene domaće brendove na policama Mercatora i nastavite sa nama stvarati nove uspomene uz njihove vrijednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close