Bio jednom, bio uvijek

Mercator predstavio kupcima projekt zdrave ishrane

''Zahvaljujući novom projektu Mercatora „Bio jednom BIO uvijek“, mi želimo utjecati na to da zajedno zdravije živimo i da se zdravije hranimo'', kaže Tomislav Cvitanušić.
Sport / Flash | 20. 03. 2018. u 17:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz nazočnost velikog broja svojih kupaca te predstavnika medija, Mercator je predstavio svoj novi projekt zdrave hrane. Svi prisutni su se mogli na licu mjesta uvjeriti u važnost zdrave ishrane, a predstavljen je i Mercatorov ambasador zdrave hrane Tomislav Cvitanušić.

''Zahvaljujući novom projektu Mercatora „Bio jednom BIO uvijek“, mi želimo utjecati na to da zajedno zdravije živimo i da se zdravije hranimo, jer sam siguran da sve više ljudi počinje shvaćati ozbiljnost ovog problema i potrebu za zdravom hranom. Želite li i Vi izgledati zdravije i vitkije, osjećati se energičnije i mlađe, upravo ste ovog trena na pravom mjestu'', rekao je Tomislav Cvitanušić.

''Moderan i užurbani ritam života nam otežava da se posvetimo zdravijoj prehrani. Mi u Mercatoru znamo koliko je važno da se zdravo hranimo, zato smo se fokusirali na to da vam pružimo širok asortiman proizvoda koji će vam pomoći da svaki dan napravite zdraviji izbor. Prvi smo u Bosni i Hercegovini pokrenuli ovaj projekt zdrave ishrane i za vas smo u našem odjelu zdrave hrane, pripremili preko tisuću raznovrsnih zdravih proizvoda iz naše palete Bio Zone, jer želimo da uz naš slogan „Bio jednom BIO uvijek“, zajedno probamo mijenjati naše navike. Mercator želi da postavljati nove trendove u cilju kvalitetnog življenja i zadovoljstva velikog broja naših kupaca. Ovo je samo jedna u nizu novina koje imamo namjeru plasirati na BH tržište.'', izjavio je direktor Mercatora BiH Ahmet Koštreba.

''Iskreno se nadam da je ovo naše današnje predstavljanje razveselilo sve ljubitelje zdrave hrane, a i one koji će to tek u budućnosti postati. Imate priliku da se uvjerite na licu mjesta da zdrava hrana nije nedostižna, nego je na dohvat ruke u policama Mercatora. Kada se odlučite živjeti zdrav život, neka Mecator bude mjesto vaše zdrave hrane, jer Mercator je mjesto sa zasigurno najbogatijim asortimanom zdrave hrane u BiH'', izjavila je direktorica marketinga i PR-a Mercator BiH Irena Miličević.

''Za ovaj projekt zdrave hrane predstavljen je i video spot kojeg je režirao mladi Arnej Misirlić u kojem sudjeluje naš ambasador Tomislav Cvitanušić. Mercator će, kao i do sada, stalno raditi na tome da svojim vjernim kupcima osigura samo najbolje i najzdravije namirnice, te svakodnevno širiti svoju ponudu najkvalitetnijim proizvodima'', ističu iz Mercatora BIH.

Kopirati
Drag cursor here to close