Zanimljiva ideja

WhatsApp priprema opciju zbog koje ćete se osjećati poput tajnih agenata ili špijuna

WhatsApp bi mogao uskoro uvesti opciju koja bi se mogla svidjeti svim korisnicima koji ne žele da ih se poziva na red zbog nečega što su ranije napisali.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 03. 2020. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

WhatsApp se proteklih mjeseci našao na udaru zbog brojnih sigurnosnih propusta. No, to nije odvratilo milijarde ljudi koji ga koriste svakodnevno diljem svijeta.

Međutim, čini se kako su u WhatsAppu ipak naučili nešto iz tih brojnih propusta pa su osmislili opciju koja će svakom korisniku omogućiti da se osjeća poput Ethana Hunta iz filmova Nemoguća misija.

Naime, u svojoj beta verziji aplikacije (verzija koja je u testiranju, a čije opcije mogu i ne moraj završiti u konačnoj verziji aplikacije), WhatsApp je uveo samouništavajuće poruke, javlja Zimo.

Kao što im i samo ime govori, radi se o porukama koje se same brišu nakon određenog proteka vremena. Ova bi se opcija mogla koristiti u privatnim i grupnim razgovorima, a korisnici bi imali na izbor žele li da poruka traje sat vremena, jedan dan, tjedan, mjesec ili godinu.

Kad bi (i hoće li uopće) ova opcija mogla postati dio WhatsApp aplikacije, još nije poznato. No, sigurno je da bi ju brojni korisnici upotrebljavali u svojim razgovorima. Pogotovo ako su povjerljive naravi.

Kopirati
Drag cursor here to close