Tri nove opcije

Vaše poruke na WhatsAppu postaju privatnije i zabavnije

Nove opcije učinit će dopisivanje zanimljivijim, ali i nešto privatnijim nego dosad.
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 01. 2019. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna aplikacija za dopisivanje WhatsApp u novu je godinu zakoračila s tri veoma zanimljive nove opcije koje bi dopisivanje mogle učiniti još ugodnijim iskustvom.

Promjene su prve uočili korisnici WhatsAppa na iPhoneima, dok su oni na Androidu neke od ovih opcija dobili još prošlog mjeseca.

Prije svega, WhatsApp, koji je inače u vlasništvu Facebooka, posvetio se većoj privatnosti svojih korisnika, javlja Zimo.co.

Tako je uvedena opcija "privatnog odgovora" (koju korisnici na Androidu imaju još od prošlog mjeseca). Opcija omogućava sudionicima grupnog dopisivanja da na određenu poruku odgovore privatno, odnosno samo osobi koja je poslala tu poruku, a ne cijeloj grupi.

Kako biste uključili "privatni odgovor", dovoljno je dulje pritisnuti na poruku na koju želite privatno odgovoriti i odabrati "Reply Privately/Privatni odgovor".

Korisnicima iPhonea dobro je poznata opcija 3D Touch na njihovim uređajima, a sad će istu opciju moći koristiti i u WhatsAppu. Oni korisnici čiji uređaji podržavaj 3D Touch (iPhone 6s iPhone 6s Plus) moći će vidjeti status njihova kontakta u WhatsAppu dodirom na karticu Status.

I na kraju, opcija koja će oduševiti mnoge. WhatsApp sad dopušta korištenje "naljepnica" na fotografijama, videu i GIF-ovima. Tako korisnici mogu svoju reakciju postaviti odmah na multimedijski sadržaj i poslati ga kontaktima. Dovoljno je pritisnuti ikonu za ubacivanje smajlića i odabrati naljepnicu koju želite zaljepiti. Također je moguće promijeniti veličinu naljepnice kako bi odgovarala veličini fotografije ili videa.

Kopirati
Drag cursor here to close