Uvezivanje objava

Twitter testira gumb "dijeli na WhatsApp"

WhatsApp gumb za dijeljenje zamijenit će uobičajeni gumb za dijeljenje ispod tweeta, koji inače nudi opcije poput slanja putem izravne poruke, kopiranja poveznice na tweet i dr.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 09. 2022. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

WhatsApp ima preko 400 milijuna korisnika u Indiji i jedna je od najčešće korištenih aplikacija za dijeljenje sadržaja s prijateljima i obitelji u zemlji, tako da ova vijest nije iznenađujuća s obzirom na popularnost WhatsAppa.

Twitter želi iskoristiti ovu popularnost aplikacije za razmjenu poruka i usmjeriti više korisnika prema svojoj platformi.

Korisnici će sada moći dijeliti tweetove sa svojim kontaktima i grupama na WhatsAppu izravno pritiskom na novi gumb "dijeli na WhatsApp", javlja Bug.

“Počevši od danas, pokrećemo novi eksperiment isključivo u Indiji – važnom tržištu za nas. Zamjenjujemo ikonu dijeljenja na Tweetovima ikonom WhatsApp za većinu ljudi koji koriste Twitter na Androidu u zemlji, tako da je dijeljenje njihovih omiljenih ili značajnih Tweetova jednostavno čak i izvan Twittera, čineći iskustvo otvorenijim i pristupačnijim", rekao je Shirish Andhare, direktor i voditelj proizvoda, Twitter Indija, prenosi TechCrunch.

Kopirati
Drag cursor here to close