Najavljen i novi Galaxy

Samsung predstavio Galaxy A7 s trostrukom kamerom

Samsung je najavio kako će 11. listopada 2018. predstaviti novog člana obitelji Galaxy.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 09. 2018. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung je predstavio najnoviji dodatak A-seriji – Samsung Galaxy A7. Novi uređaj dolazi sa snažnom stražnjom trostrukom kamerom, uglađenim dizajnom i neizostavnim inovativnim značajkama.

Samsung predano radi na pružanju smislenih inovacija svim korisnicima serije Galaxy, bez obzira na to tko su ili gdje se nalaze. Zato smo jako uzbuđeni što možemo predstaviti inovativne značajke koje se nalaze na Galaxy A7, praktičnom i moćnom uređaju, koji je izrađen kako bi svim korisnicima učinio svakodnevni život izvanrednim, istaknuo je DJ Koh, predsjednik poslovanja mobilnih komunikacija Samsung Electronics.

Posebnost je A7 snažna trostruka kamera. Manja, od 8 MP, ima 120° Ultra Wide Lens, dok veća s 24 MP ima značajku Live Focus, koja omogućuje korisnicima da sami upravljaju dubinom polja podešavanjem efekta zamućenja kako bi stvorili fantastične fotografije. Automatski omogućava „upijanje“ više svjetla kombinirajući četiri piksela u jedan, kada su u pitanju uvjeti slabog osvjetljenja, javlja Zimo.co.

Uz Samsungov inteligentni Scene Optimizer, kamera prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi odmah optimizirala kvalitetu fotografije.

Uz prednju kameru od 24 MP i podesivu LED bljeskalicu, efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode, korisnici će moći oponašati profesionalnu studijsku rasvjetu te dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i filtere.

Sa 6,0-inčnim Super AMOLED Infinity Display pruža neprekinuto, uranjajuće iskustvo gledanja. Galaxy A7 također podržava Dolby Atmos®, tehnologiju zvuka koja donosi zabavu u život korisnika.

Galaxy A7 dolazi s premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku, kao i glatkim linijama za udobnost korištenja. Bit će dostupan u četiri elegantne boje – plavoj, crnoj, zlatnoj i rozoj, i sa značajkama kao što su Bixby, Samsung Pay i Samsung Health.

Galaxy A7 ove će jeseni biti dostupan na odabranim europskim i azijskim tržištima. U Hrvatskoj će biti dostupan već početkom listopada, u crnoj, plavoj i zlatnoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2599 kuna, dok će kupci na ružičastu morati još malo pričekati.

Samsung Electronics ujedno je najavio kako će 11. listopada 2018. predstaviti novog člana obitelji Galaxy. Predstavljanje će se održati u sklopu događanja Galaxy A, 11. listopada 2018. u 11 sati, a o kojem se uređaju točno radi, iz Samsunga ne žele otkriti.

Kopirati
Drag cursor here to close