Fantom

Prva pametna narukvica namijenjena isključivo nogometnim navijačima

Razvijena u suradnji s engleskim nogometnim prvakom Manchester Cityjem, Fantom je prva pametna narukvica izrađena isključivo za njihove navijače.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 08. 2018. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester City, jedan od najbogatijih nogometnih klubova na svijetu i aktualni prvak Engleske, dobio je jedinstveni gadget koji će ponuditi svojim najvjernijim navijačima – pametnu narukvicu.

Zajedno s klubom narukvicu je razvila kompanija Fantom, a izgledom ne odudara pretjerano od drugih narukvica za praćenje aktivnosti, osim što je izrađena u karakteristično nebesko plavoj boji Cityja, te ukrašena njegovim amblemom.

Posebnost ovog nosivog uređaja je, pak, u njegovoj namjeni. Na TFT zaslonu osjetljivom na dodir, rezolucije 160x64 točaka, vlasniku će se prikazivati notifikacije isključivo vezane uz njegov omiljeni klub, piše Bug.hr.

Od odbrojavanja vremena do sljedeće utakmice, podataka o događanjima na terenu, pa sve do novosti vezanih uz klub ili pak raznih zabavnih kvizova i igara – sve to će ova narukvica svojem korisniku, strastvenom navijaču Manchester Cityja, donositi izravno na zapešće.

Notifikacije vezane uz događanja u klubu distribuiraju se 24 sata na dan, dok god je aktivne veze s Internetom (putem povezanog mobitela) i pune baterije koja inače osigurava oko dva dana korištenja između punjenja.

Puna cijena ove narukvice, jednom kada krajem rujna krene u slobodnu prodaju, bit će 90 eura, no najzagriženiji navijači mogu se već sada predbilježiti za svoj primjerak i ostvariti popust od 20 eura – i platiti ovaj gadget oko 140 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close