Xiaomi Mi Band 6

Pametna narukvica koja vas prati kroz život

Dijelimo našim čitateljima dvije pametne narukvice zadnje generacije
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 05. 2021. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Moderan način života danas podrazumijeva upražnjavanje fizičke aktivnosti gdje god je to moguće, kako bi se riješili stalnog stresa i pritiska obveza, te anulirali uredski i sjedeći način života. Šetnja, trčanje, odlazak u prirodu, vožnja bicikla, to su samo neki od najpopularnijih i sve više prihvaćenih načina relaksacije i održavanja fizičke i mentalne forme.

Nezaobilazan partner svakom od nas u takvim situacijama je pametna narukvica, koja će zadovoljiti kako one manje zahtjevne, tako i one koji žele pratiti sve svoje vitalne funkcije, ne samo kroz proces treniranja i fizičke aktivnosti, nego i kroz čitav dan.

Xiaomi Mi Band 6 je najnovija generacija hvaljenih pametnih narukvica koja sada nudi još više opcija i veći ekran, a zadržava lakoću nošenja i kompaktnost ranijih modela. Za manje brige oko nošenja odmah ćemo reći kako nova pametna narukvica ima staklo otporno na grebanje, premaz protiv otiska masnih prstiju, a također je i vodootporna, tako da s njom možete i pod tuš ili na plivanje, čime se pametna narukvica dokazuje i kao partner ne samo u fizičkoj aktivnosti na kopnu, nego i u vodi!

Foto: PR / Xiaomi Mi Band 6

Uz pomoć standardne Mi Fit aplikacije, vaša pametna narukvica lako se uparuje s Android i iOS uređajima, a posebna pogodnost je magnetni način punjenja, čime se izgubila potreba za skidanjem remena narukvice dok se uređaj puni.

Xiaomi Mi Band 6 ima poboljšane akcelerometar i žiroskop, pa su mjerenja broja koraka, prijeđenih kilometara i svih drugih fizičkih parametara još preciznija, a posebno se na novoj generaciji ističe dorađen PPG senzor, koji još preciznije mjeri parametre srca, ali omogućava i mjerenje zasićenosti krvi kisikom (SpO2), što je opcija posebno interesantna u ova pandemijska vremena.

Sa pametnom narukvicom možete mjeriti i količinu i kvalitetu sna, razinu stresa, a može vas pratiti u ukupno 30 različitih sportskih aktivnosti, od kojih čak šest automatski prepoznaje. I na kraju, naravno, odličnu novu Xiaomi Mi Band 6 pametnu narukvicu možete i dalje koristiti i kao lijep i jednostavan sat modernog izgleda.

Za one koji vole pratiti sve svoje aktivnosti, za one koji žele biti fit i aktivni, Xiaomi Mi Band 6 je kao stvoren vjerni suputnik.

Kopirati
Drag cursor here to close