Originalnost

Novo lice budućnosti: Izrazi svoju posebnost uz Galaxy Z Flip

Njegov hrabar i moderan dizajn, kao stvoren je za one koji žele da kroz tehnologiju izraze svoj stil i originalnost.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 02. 2020. u 21:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. predstavila je Galaxy Z Flip – novi savitljivi pametni telefon koji će promijeniti način na koji doživljavamo mobilne uređaje.

Njegov hrabar i moderan dizajn, kao stvoren je za one koji žele da kroz tehnologiju izraze svoj stil i originalnost. Napravljen od inovativnog, savitljivog stakla, Galaxy Z Flip doslovno preispituje zakone fizike, budući da se njegov displej od 6.7 inča jednim pokretom sklapa u moderan i kompaktan oblik, dovoljno mali da stane u dlan jedne ruke.

Zahvaljujući gotovo nevidljivoj šarci i specijalno dizajniranom korisničkom iskustvu, Z Flip pruža korisnicima nove načine na koje će oni stvarati, dijeliti i doživljavati sadržaje.

Od modernog dizajna, do fleksibilne kamere, Galaxy Z Flip otvara potpuno novu dekadu inovativnih savitljivih telefona.

Prateći stope Galaxy Fold modela, koji je otvorio vrata eri savitljivih telefona, Galaxy Z Flip uvodi korisnike u potpuno novi ekosustav uređaja, kao dokaz posvećenosti i odlučnosti kompanije Samsung da uvijek bude pionir po pitanju inovativnih tehnologija i dizajna.

Foto: PR / Galaxy Z Flip

''Ogromno uzbuđenje i zainteresiranost korisnika za Galaxy Fold, dali su nam vjetar u leđa i hrabrost da odemo korak dalje – ka novom Galaxy Z Flip modelu. Želimo da iz temelja izgradimo kategoriju savitljivih telefona, nudeći korisnicima inovativne oblike, novi displej i što je najvažnije, potpuno novu vrstu mobilnog iskustva'', Dr. TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Susret mode i tehnologije

Kompaktan, moderan dizajn stvoren je za one koji tehnologiju vide kao način da izraze svoj stil, a svi noviteti koji odlikuju Galaxy Z Flip im to i omogućuju.

Moda koja staje u džep

Dizajniran tako da bude praktičan i uvijek pri ruci, Galaxy Z Flip sklapa se na veličinu prosječnog novčanika, kako bi bez problema stao u džep ili torbicu. Kada je otvoren, veličina njegovog ekrana gotovo se udvostručuje, prikazujući nevjerojatni displej od 6.7 inča. Maska u trendi nijansama, elegantni zaobljeni uglovi i poklopac koji se zatvara uz prepoznatljiv zvuk, dovoljni su da Galaxy Z Flip bude telefon za kojim se svi okreću.

Samsungov prvi savitljivi displej od stakla

Galaxy Z Flip posjeduje Infinity Flex displej izrađen od specijalnog Ultra Thin stakla (UTG), čineći ga tanjim i elegantnijim od bilo kog poznatog savitljivog uređaja. Centrirana kamera u ravni displeja, bez otvora i drugih smetnji, omogućuje korisnicima da uživaju u omiljenim sadržajima, po prvi put u odnosu 21.9:9, kada je u pitanju Samsung.

Nova nevidljiva šarka (Hideaway Hinge) 

Ova šarka pravo je remek-djelo inžinjerstva. Zahvaljujući dualnom CAM mehanizmu, svako otvaranje i zatvaranje bit će sigurno i lako. Također, Hideaway Hinge sistem podrazumijeva i novu Samsung tehnologiju čišćenja, koristeći inovativna najlonska vlakna koja čuvaju telefon od prljavštine i prašine.

Novo savitljivo iskustvo

Galaxy Z Flip predviđen je za moderan stil života i ljude koji su u stalnom pokretu. Ovaj telefon pruža mnogo više, iz više različitih uglova, bez korištenja ruku – jedinstveno iskustvo, nemjerljivo sa bilo kojim savitljivim uređajem dostupnim na tržištu.

Više i bolje – potpuno hands-free 

Kada je Galaxy Z Flip otvoren, može se koristiti pod različitim uglovima, baš kao laptop računar, pružajući mogućnost pravljenja selfija koji “hvataju” mnogo širu sliku, sudjelovanja u nesvakidašnjim video razgovorima uz Google Duo – i sve to bez upotrebe ruku.

Foto: PR / Galaxy Z Flip

Flex mode

Samsung i Google su veoma blisko surađivali kako bi dizajnirali Flex mode – korisničko iskustvo pravljeno po mjeri jedinstvenog sustava prednjeg sklapanja ovog modela. Kada je otklopljen, displej uređaja se automatski dijeli na dva ekrana veličine 4 inča, za mogućnost gledanja fotografija ili video sadržaja na gornjoj polovini i njihovog upravljanja na donjoj. Korištenje YouTube-a nikada nije bilo lakše, uz istovremeno gledanje sadržaja i pretraživanje drugih video snimki, čitanje opisa i pisanje komentara.

Kamera koja mijenja pravila

Galaxy Z Flip može doslovno sam da stoji, omogućujućiti snimanje i fotografiranje u pokretu - od grupnih fotografija sa tajmerom, do živopisnih noćnih snimki, i to bez upotrebe blica. Kreiranje sadržaja za društvene mreže znatno je olakšano, zahvaljujući snimanju video zapisa u razmjeri 16:9, iz različitih uglova, bez upotrebe ruku ili stativa. Dovoljno je samo otvoriti telefon i staviti ga na ravnu površinu.

Notifikacije po svačijoj želji

Bilo da je Galaxy Z Flip zatvoren ili otvoren, nijedna poruka, poziv ili podsjetnik neće proći neopaženo. Jednim pogledom na cover displej, možete provjeriti datum, vrijeme, status baterije, ili ipak odgovoriti na poziv i pregledati poruke, čak i onda kada je telefon zaklopljen .

Multiaktivni prozor

Više nije nemoguće raditi nekoliko stvari istovremeno i to zahvaljujući opciji Multi-Window Tray – jednostavno označite aplikacije koje želite da koristite i uživajte u najmodernijem multitaskingu do sada .

Galaxy naslijeđe i ekosustav

S obzirom na to da pripada Galaxy obitelji uređaja, Z Flip donosi sve benefite ovog ekosustava, ali u potpuno novom obliku. Odlikuju ga dobro poznate, vrhunske performanse i mogućnosti, koje se odnose na kameru, displej, bateriju, sigurnost, kao i usluge Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox i mnoge druge .

Galaxy Z Flip korisnicima pruža priliku da uživaju u raznovrsnim opcijama kamere, poput snimanja video zapisa u 4K formatu, Live Focus funkcije i superstabilnosti.

Ovaj pametni telefon karakterizira optimizovani sustav sa dvostrukom baterijom koji omogućuje više energije, bez zauzimanja dodatnog prostora.

Uz bežično brzo punjenje, punjenje putem kabla, ili specijalnu opciju Wireless PowerShare , moguće je bežično napuniti Galaxy Buds slušalice, Galaxy Watch, pa čak i telefon od prijatelja.

Pored toga, Samsung Knox sigurnosni sustav štiti korisnike i njihove uređaje, primajući mjesečne i kvartalne izvještaje o sigurnosti. Korisnicima su također na raspolaganju i usluge koje omogućuju sigurne opcije plaćanja uz Samsung Pay, zatim praćenje zdravlja i fizičkih aktivnosti uz Samsung Health, kao i pristup više od 5.000 Samsung i partnerskih pametnih proizvoda putem SmartThings aplikacije.

Kopirati
Drag cursor here to close