Vrijedan projekt

Dva Mostarca napravila prvu bh. aplikaciju koja pomaže da budete 1. na Googleu

Robinize je SEO proizvod u zajedničkom vlasništvu ZenDeva i Alvirala- dvije mostarske tvrtke, a nastao je kao potreba za odličnim ali pristupačnim SEO alatom.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 12. 2021. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva Mostarska poduzetnika Senad Šantić i Hasib Alić kreirali su prvi bosanskohercegovački SEO alat. SEO je znanost koja objašnjava kako rangirati na Google pretraživaču. Danas, u digitalnoj eri kada pretražujemo sve, prisutnost na Googleu je obvezna.

Robinize je SEO proizvod u zajedničkom vlasništvu ZenDeva i Alvirala- dvije mostarske tvrtke, a nastao je kao potreba za odličnim ali pristupačnim SEO alatom.

''Iako imam mnogo iskustva u SEO optimizaciji, smatram da je Hasib Alić najbolji stručnjak za SEO u BiH i kada sam tražio SEO alat za potrebe kreiranja sadržaja ZenDeva, kontaktirao sam Hasiba. Preporučio mi je jedan alat koji je njegova tvrtka plaćala preko $2000 mjesečno. Sa iskustvom u razvoju softvera znao sam da možemo napraviti bolji proizvod koji će biti 10 puta jeftiniji od konkurencije'',  zaključio je Senad Šantić, osnivač kompanije ZenDev .

8 mjeseci nakon tog razgovora nastala je beta verzija robinize-a - alata za kreiranje i optimizaciju sadržaja.

Osim pristupačne cijene robinize se izdvaja i po svojoj jednostavnosti korištenja, jer ''Vi odlučujete za koju frazu želite rangirati na Google-u, a aplikacija će vam vratiti 50 preporučenih pojmova koje trebate koristiti u svom sadržaju da biste rangirali za tu fazu'', ističu.

Robinize štedi vrijeme potrebno za istraživanje već postojećeg  i omogućuje lakše kreiranje novog sadržaja.

Svi zainteresirani mogu testirati ovaj alat potpuno besplatno na sljedećem linku.

Kopirati
Drag cursor here to close