Canon Pro ugovor

Canon i IMTEC podigli poslovnu saradnju na još višu razinu

Canon Pro ugovor donosi mnogobrojne prednosti pogotovo u segmentu fotoaparata i opreme
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 03. 2023. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od svjetskih vodećih tehnoloških kompanija Canon i domaći IMTEC najavili su potpisivanje Canon Pro ugovora čime će dvije kompanije podići svoju uspješnu poslovnu suradnju na još višu razinu.

Canon Pro ugovor donosi mnogobrojne prednosti pogotovo u segmentu fotoaparata i opreme, što partnerstvo Canona i Imteca na tržištu Bosne i Hercegovine čine još snažnijim, priopćeno je iz IT komapnije IMTEC d.o.o. Sarajevo.

Tim povodom u Sarajevu je održana prezentacija najnovijih modela fotoaparata i objektiva, uz prisustvo gostiju iz Austrije, Haralda Sahlinga Canon CPS representativea koji je i sam prezentirao fotoaparate Canon EOS R50, R8, R3 i bliceve, i Katarine Vučković predstavnice Canon marketinga za regiju Zapadnog Balkana.

Nove Canon proizvode prezentirali su također i dvojica domaćih fotografa, Igor Isanović i Haris Čalkić. Haris je predstavio mogućnosti fotoaparata R6, modela koji donosi puno noviteta, dok je Igor predstavio fotoaparat R7, nasljednika legendarne serije 7D.

“Canon Pro ugovor donosi određene prednosti kako nama kao kompaniji tako i kupcima u pogledu određenih akcija, događaja i dostupnosti robe. Našu poziciju najvažnijeg partnera Canona u BiH postigli smo konstantnim ulaganjem u ovaj segment poslovanja, a tržište nas je prepoznalo kao nekog tko nudi puno više od same prodaje. S tim u vezi, samo prošle godine IMTEC je održao četiri foto radionice za sve ljubitelje fotografije bez obzira koji sustav koriste. Fokusirani smo na kontinuirane dodatne prednosti i pogodnosti, a sa takvom praksom ćemo nastaviti i ubuduće”, kazao je Jasmin Popaja izvršni direktor kompanije Imtec d.o.o. Sarajevo.

Canon Pro ugovor predstavlja novi i još kvalitetniji nivo suradnje u svakom pogledu. IMTEC će također nastaviti održavati radionice na određene teme, odnosno za određene grupe fotografa ili onih koji to žele postati, sa namjerom da se predstave i testiraju novi fotoaparati, kamere i objektivi.

“Canon radionice su osmišljenje da okupljaju različite ljude koji imaju slične afinitete prema fotografiji. Obzirom da je pojam fotografije jako širok, trudimo se da svaka radionica obradi određenu temu. Tako imamo podjednako zastupljenu npr. modnu fotografiju, food, landscape, kao i studijsku, te wedding fotografiju. Naš cilj je sve te ljubitelje fotografije kao i profesionalce držati na okupu. Stjecanjem novih znanja mi njima pomažemo u edukaciji i profesionalnom napredovanju”, pojašnjava Dženan Pribišić category manager u kompaniji IMTEC.

O kompanijama:

IMTEC je jedan od vodećih maloprodajnih lanaca IT opreme i lider na tržištu fotoaparata i opreme za fotoaparate sa izvrsnim kvalitetom, cijenama i dodatnom besplatnom edukacijom profesionalnih fotografa.

Canon je vodeća tehnološka kompanija osnovana 1937. i predana je pomaganju ljudima da nanovo osmišljavaju i pomiču granice onoga što je moguće postići snimanjem. Canon zapošljava više od 182.000 ljudi u marketingu i proizvodnim pogonima diljem Japana, Sjeverne i Južne Amerike, Europe, Azije i Oceanije.

Kopirati
Drag cursor here to close