Rast od 300 milijuna

YouTube ima više od 1,8 milijardi mjesečno aktivnih korisnika

Riječ je o brojci koja obuhvaća isključivo korisnike koji se na YouTube prijavljuju putem svojeg Google računa i ne uključuje korisnike koji YouTube koriste bez prijave.
Sci-Tech / Internet | 05. 05. 2018. u 11:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na nedavnoj konferenciji BrandCast glavna izvršna direktorica YouTubea, Susan Wojcicki, otkrila je kako Googleova popularna platforma za video sadržaj sada ima preko 1,8 milijuna mjesečno aktivnih korisnika.

Riječ je o brojci koja obuhvaća isključivo korisnike koji se na YouTube prijavljuju putem svojeg Google računa i ne uključuje korisnike koji YouTube koriste bez prijave. Također, riječ je o rastu od 300 milijuna aktivnih korisnika u odnosu na srpanj prošle godine, piše Bug.hr.

Bilježi se i rast pregledavanja YouTube sadržaja putem televizijskih zaslona bilo putem pametnih televizora ili dodataka za obične televizore, na taj način se svakog dana pogleda oko 150 milijuna sati dostupnog video sadržaja.

Uz statističke podatke navodi se i sve bolji sustav kontrole sadržaja dostupnog na YouTubeu, bilo putem zapošljavanja novih djelatnika ili putem sustava zasnovanog na umjetnoj inteligenciji te novi originalni sadržaj (koji između ostalog uključuje Willa Smitha i Lebron Jamesa).

Kopirati
Drag cursor here to close