Nakon mjesec dana

Baki Prasetu vraćen YouTube kanal s preko dva milijuna pratitelja

Iliću je YouTube kanal krajem rujna obrisan, kako je tada objašnjeno, zbog neovlaštenog korištenja sadržaja televizije Pink.
Sci-Tech / Internet | 05. 11. 2022. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kontroverznom srpskom youtuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nakon nešto više od mjesec dana ponovno je aktiviran kanal na toj platformi.

Iliću je YouTube kanal krajem rujna obrisan, kako je tada objašnjeno, zbog neovlaštenog korištenja sadržaja televizije Pink.

"Zbogom Baka Prase YouTube kanal. Udarena su mi tri strajka. Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gdje sam gostovao na Pinku prije 4,5 godina. Ne može jadniji potez od toga", napisao je svojedobno na Instagramu gdje ga prati više od milijun ljudi.

Mnogi su s oduševljenjem dočekali odluku o gašenju kanala na kojem je imao preko 2 milijuna pratitelja jer je Ilić na njemu promovirao nasilje, nemoralne sadržaje, hvalio se luksuznim životom, ali i zarađivao na uvredama i omalovažavanju drugih ljudi, javlja Index.

Podsjetimo, Baka Prase se prije gašenja kanala našao u sukobu sa Željkom Mitrovićem. Bogdan ga je optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka.

Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednim od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

Nizale su se u njihovoj prepirci razne optužbe. Baka Prase je rekao da Mitrović najvjernije opslužuje režim Aleksandra Vučića i duguje novac Belivuku za drogu te je objavio navodne prijeteće poruke Željkova sina Aleksandra, za kojeg je rekao da je blizak s Veljom Nevoljom.

Kopirati
Drag cursor here to close