Prijavite se

VSTV u Mostaru organizira okrugli stol 'Pravosuđe i mediji'

Sci-Tech / Flash | 12. 05. 2017. u 14:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće (VSTV) BiH organizira okrugli stol "Pravosuđe i mediji", u petak, 19. svibnja, u hotelu "Bristol" u Mostaru u 11 sati.

Riječ je o ciklusu sesija namijenjenih unapređenju suradnje medija i pravosuđa i izgradnji većeg povjerenja građana u pravosudni i medijski sustav, priopćili su iz VSTV-a.

Tijekom okruglog stola razmijenit će se iskustva i mišljenja između predstavnika pravosuđa i medija i nastojati povećati razina razumijevanja između ta dva društvena sektora te će se razmatrati važnost i način komuniciranja s medijima i javnosti.

Iz VSTV-a pozivaju zainteresirane predstavnike medija, urednike i novinare da prisustvuju radu okrugla stola koji se organizira u okviru Projekta "Konsolidacija i daljnji razvoj pravosudnog komunikacijskog i informacijskog sustava - IPA 2013", a kojega financira Europska unija.

U radu okruglog stola sudjelovat će predsjednici sudova, tajnici suda ili službenici zaduženi za obavljanje poslova odnosa s javnošću i glasnogovornici, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close