Praksa

Studenti imaju priliku učiti od mostarskih odvjetnika

Sci-Tech / Flash | 06. 09. 2016. u 06:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ELSA Mostar u suradnji sa ELSA-om BiH objavljuje natječaj za studentske prakse u odvjetničkim uredima u Mostaru. Prakse su namijenjene studentima Pravnih fakulteta Sveučilišta i Univerziteta koji su IV. i V. godina, priopćeno je.

Prakse će obavljati u terminima 15.09.-30.9.2016. i 3.10.-17.10.2016. Odvjetnički uredi koji su pristali na suradnju: odvj. ured Nada Delipagić, odvj. ured Palameta & Palameta, odvj. ured Paponja & Bunoza, zajednički odvj. ured Josip Muselimović & Ana Palameta, te odvj. ured Ćupina.

Dodatne informacije o ponuđenim odvjetničkim uredima biti će dostupne na službenoj Facebook stranici ELSA-e Mostar.

1. OPĆI UVJETI

a) Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti IV. i V. godine studija Pravnih fakulteta Sveučilišta i Univerziteta u Mostaru;
b) Prednost imaju studenti koji su članovi ELSA-e Mostar, a ukoliko nisu potrebno je javiti se porukom u inbox na službenoj Facebook stranici ELSA-e Mostar;
b) Kandidati moraju biti zainteresirani za rad u odvjetništvu, te imaju pravo navesti odvjetnički ured za koji apliciraju.

2. PRIJAVA

Prijava mora sadržavati CV i motivacijsko pismo sa nazivom dokumenta u formi prezime_naziv dokumenta (npr. Pandža_CV, Pandža_motivacijsko pismo)

3. DOSTAVA PRIJAVE
Prijave se dostavljaju na e-mail adresu [email protected] zaključno sa 09.09.2016.godine.

Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave neće biti uzete na razmatranje, navela je ELSA.

Kopirati
Drag cursor here to close