Donacija

Konjička bolnica dobila pokretni koncentrator kisika

Sci-Tech / Flash | 17. 11. 2016. u 15:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja (ZZO) HNŽ-a Rade Bošnjak sa suradnicima, posjetio je Opću bolnicu Konjic gdje se sastao s direktoricom bolnice prim. sc. Suzanom Begić - Sokolović i njezinim pomoćnikom prim. dr. Naserom Macićem.

Tom je prigodom Zavod donirao Općoj bolnici Konjic pokretni koncentrator kisika, priopćeno je iz ZZO HNŽ-a.

Tijekom sastanka, direktori ovih ustanova razgovarali su o ukupnom stanju u kojemu se nalazi Opća bolnica Konjic i zdravstveni sustav općenito te naprecima koje je ostvarila ova bolnica u pogledu evidentiranja pruženih usluga po međunarodnoj DRG klasifikaciji. Također, razgovarano je i o planovima za sljedeću godinu i mogućnostima Zavoda.

Direktorica bolnice kazala je kako ova bolnica ima dobru suradnju sa Zavodom koji ima razumijevanja za stanje i potrebe OB Konjic.

"Zavod dobro poznaje probleme OB Konjic kao i probleme drugih ugovornih zdravstvenih ustanova u HNŽ-u, ali nema ovlasti niti može riješiti sve probleme s kojima se svakodnevno suočavaju zdravstvene ustanove. Zavod to radi maksimalno koliko mu dopuštaju financijske mogućnosti i ovlasti, a u cilju većeg zadovoljstva osiguranika i očuvanju stabilnosti zdravstvenog sustava ove županije", kazao je direktor ZZO HNŽ-a Rade Bošnjak.

Kopirati
Drag cursor here to close