ZDS!

VIDEO | 'Crko maršal, a ja se ženim': Hasanbegović Bujanecu kao poklon uručio ploču Titovog trga

Lifestyle / Zdravlje | 02. 09. 2017. u 11:17 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekoliko sati nakon nastavka suđenja, Zdravko Mamić snimljen je, u petak u dvorcu Principovac u Iloku, među uzvanicima na svadbi voditelja Velimira Bujanca gdje je zaplesao i zapjevao pjesmu Mate Bulića "Moja Hercegovina", nakon čega je hitro i bez štaka napustio podij.

Mladoženji Velimiru Bujancu dan vjenčanja bio je poseban i zbog činjenice da je tog dana promijenjeno ime Trga maršala Tita, a osobito ga je oduševio trenutak kada mu je Zlatko Hasanbegović kao vjenčani poklon uručio ploču istoimenog trga, zbog čega se popeo na stol i podignuo ploču u zrak.

Osim njega, svadbi su prisustvovala brojna poznata lica, među kojima i Željka Markić, Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović, Ćiro Blažević, Hloverka Novak Srzić i drugi, a zabavljali su ih Thompson, Mate Bulić i Miroslav Škoro. Jedan od trenutaka zabilježenih kamerom je i onaj u kojem je Thompson zapjevao Bojnu Čavoglave, tijekom čega su mu se pridružili mladenci, Ljubo Ćesić Rojs, Mate Bulić, Hloverka Novak Srzić i ostatak dijela uzvanika.

Odabranica njegovog srca je plavuša Karolina Šego o kojoj se ne zna mnogo, osim da je očito velika Velimirova obožavateljica.

Inače, novinar i urednik TV-emisije "Bujica" Velimir Bujanec u lipnju ove godine je na osječkom Općinskom sudu proglašen krivim za klevetanje bivšeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića te je nepravomoćno osuđen na novčanu kaznu od 22.500 kuna i plaćanje sudskih troškova od 14.500 kuna.

Podsjetimo, kontroverzni novinar je 2014. godine pravomoćno osuđen na deset mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine, zbog dilanja kokaina.

Kopirati
Drag cursor here to close