mama pink

Sve za bebu: Slavna pjevačica na sebi nosi pumpice za mlijeko

Lifestyle / Zdravlje | 18. 08. 2017. u 23:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Većina ljudi, ako će se iskreno, zabave rock zvijezda zamišlja kao kaotična i glasna okupljanja bez nekog posebnog plana i koncepta, pri čemu po sobama tumaraju polugole žene i muškarci, a posvuda su droga, alkohol i slične supstance za ''popravljanje'', i to u neograničenim količinama.

Ako se odjednom pojavi netko s promocijom pumpi za mlijeko, odnosno za mužu mlijeka, većina će pomisliti kako se radi o nekom reklamnome gagu ili posebno inspiriranoj ekshibicionistkinji.

Što god da mislili o pjevačici Pink (37), onda na svojoj svjetskoj turneji pokušava biti i majka svoje dvoje djece, Willow (6) i Jameson (8 mjeseci), a u pratnji je i vjerni suprug Carey Hart (42).

Superstar kao što je Pink po svemu sudeći uspijeva pronaći receprt za multitasking, noseći sa sobom pumpice u hotelske sobe, a nije ostala ''dužna'' ni fanovima koji ju prate na društvenim mrežama - slikala je i pokazala kako to izgleda.

And now this #pumpupthejams #mombreak

A post shared by P!NK (@pink) onAug 16, 2017 at 12:37pm PDT

Sve to radi iz vrlo praktičnih razloga i potrebe da bude majka čak i onda kad ju mnogobrojni termini sprečavaju. Ne bude li mama pored njega kad ogladni, mali Jameson će ipak moći popiti majčino mlijeko.

Kad je u pitanju zagovaranje majčinoga mlijeka, kao nečega što je za bebu najvažnije, Pink je i ranije izazvala pozornost prigodnom fotografijom uz hashtag #normalizebreastfeedingyo (hej, normalizirajmo dojenje).

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

A post shared by P!NK (@pink) onApr 12, 2017 at 2:38pm PDT

I sama najava rođenja njezina sina, koju je popratila prigodnom fotografijom, tada je ocijenjena kao vrlo slatka, ljudski topla i posebno senzibilna.

Surprise!

A post shared by P!NK (@pink) onNov 12, 2016 at 9:52am PST

Kopirati
Drag cursor here to close