Postoji alternativa

SKB Mostar: Ipak veći kvar na magnetu, čeka se serviser

Utvrđeno je da se radi o većem kvaru te je ovlašteni serviser (Siemens d.o.o.) najavio početak procedure popravka za 20. listopad.
Lifestyle / Zdravlje | 16. 09. 2021. u 13:22 M.G. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uređaj za snimanje magnetskom rezonancom (MR) u Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici Mostar i dalje je u kvaru. Kako su kazali za Bljesak.info utvrđeno je da se radi o većem kvaru te je ovlašteni serviser (Siemens d.o.o.) najavio početak procedure popravka za 20. listopad.

Kako su kazali, pacijenti koji su izgubili termine radi kvara MR 3T bit će prioritetno naručeni u izvanrednim terminima. Svi hospitalizirani pacijenti u SKB Mostar (hitni), potrebne pretrage magnetske rezonance do daljnjeg rade u Kantonalnoj bolnici „Dr.Safet Mujić“.

Iz SKB Mostar posebno ističu da u Kliničkom zavodu za radiologiju SKB Mostar koriste 256 slojni MSCT uređaj na kojem se jednako kvalitetno mogu obaviti sve pretrage kao i na MR aparatu.

''Jamčimo da će svim pacijentima, ovisno od hitnosti njihovog stanja, biti pružena adekvatna i blagovremena dijagnostička usluga bez obzira na trenutno nepovoljnu okolnost zbog nedostatka MR aparata'', kazali su iz SKB Mostar.

Podsjetimo, uređaj za snimanje magnetskom rezonancom (MR) u Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici Mostar krajem kolovoza pokvario se uslijed udara groma.

 

Kopirati
Drag cursor here to close