Never Give Up

Žena ženi - Ana Marija Penava: Kako pametno vježbati i trenirati

Osim što će event 'Žena ženi' okupiti bh. eksperte iz područja medicine, nutricionizma, lifestyle-a, premijerno će biti predstavljen i novi pravac rada trenerice Ana Marije Penave, vlasnice AMP fitness&health centra u Posušju.
Lifestyle / Zdravlje | 24. 02. 2022. u 07:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastojanju širenja svijesti o pravilnoj prehrani i zdravom životnom stilu Marijana Zubac već duže vrijeme plijeni pažnju medija. Novost u njenom radu je već najavljeni event "Žena ženi" koji će se održati 3.3.2022 u Hotel Mostaru.

Osim što će okupiti bh. eksperte iz područja medicine, nutricionizma, lifestyle-a, premijerno će biti predstavljen i novi pravac rada trenerice Ana Marije Penave, vlasnice AMP fitness&health centra u Posušju.

Po čemu je rad Ana Marije Penave poseban?

- Ne bih rekla da je poseban, samo principijelan. Ana Marija Penava i ja radimo od samih početaka i za svoje suradnike uvijek biram ljude od principa, a i ona. Nikada nije odstupila od principa pravilnog rada, nikada nije zbog bržeg rezultata stavila na kocku zdravlje svojih klijenata, a vjerujte mi često smo izazvani ugoditi klijentu. Zato je Ana Marija (AMP prvi izbor za trenericu, a iskreno ću vam reći ni rezultati nisu zanemarivi. Imamo dosta zajedničkih klijentica i rezultati su mjerljivi. Prehrana i trening neraskidivi su saveznici zdravog mršavljenja i lifestyle-a.

Kako izgleda AMP online program?

- Treninzi se objavljuju 3x tjedno. Svaki tjedan ćete na raspolaganju imati 3 nova treninga koji na profilu ostaju min. 7 dana, kako biste ih mogle odraditi u vrijeme koje Vama najbolje odgovara.

Treninzi se odvijaju pod stručnim vodstvom kineziologa te se radi o kombinaciji više vrsta treninga (HIIT treninzi, TABATA protokol, treninzi snage…) kako bi naša online avantura bila što dinamičnija i zabavnija i kako bismo bili u stanju raznim metodama rada ispuniti različite ciljeve naših klijenata.

Treninzi su prilično intenzivni, no za svaku vježbu u treningu postoje regresijske zamjene, odnosno lakše verzije koje su prilagođene početnicima, osobama u lošijem kondicijskom stanju ili pak onima koji imaju određene zdravstvene poteškoće (primarno ozljede lokomotornog sustava).

Naš cilj je educirati Vas o pravilnom pristupu tjelovježbi te Vas naučiti vježbati pametno i prilagođavati si intenzitet treninga.

Najjača snaga AMP programa

- Snaga naše online priče je u multidisciplinarnom pristupu. Naši suradnici su vrhunski stručnjaci iz područja nutricionizma i psihologije koji će na osnovu Vaših pitanja kreirati live emisije i obraditi sve teme koje Vas zanimaju i koje su nam potrebne kako bi krajnji rezultat bio odličan.

Motivacija je važna

- Motivacijska grupa - cilj naše motivacijske grupe je da kroz cijeli proces budemo podrška, ponajprije mi Vama, ali i Vi jedna drugoj.



Također u grupu možete slati Vaše recepte koji mogu biti inspiracija drugima, ali i pisati o nekim Vašim borbama koje nastupaju kada se krene u proces promjene.

Naš moto je "NEVER GIVE UP" - nikada ne odustaj! Mi smo team koji nikada ne odustaje i svim snagama ćemo se truditi da Vas potaknemo na pozitivne promjene i da Vam budemo podrška u onim teškim trenucima kada poželite odbaciti sav uloženi trud i odustati.

Poteškoće su sastavni dio puta, no nikada nemojte odustajati od najbolje verzije sebe.

Prijave za online program vršimo isključivo preko maila: trainwithamponline@gmail.com.

Kopirati
Drag cursor here to close