Otac ga podržao

Neymar prevario trudnu djevojku pa se ispričao

Nogometaša je u toj isprici podržao i njegov otac Neymar Sr. te je na Twitteru objavio sljedeće: "To je to, sine... Život nas uvijek uči. Čestitam."
Lifestyle / Zabava | 23. 06. 2023. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Brazilski nogometaš Neymar Jr. postao je glavna tema medija nakon što se proširila vijest kako je prevario svoju djevojku Brunu Biancardi.

Zbog drame koja je nastala nogometaš se sada i javno ispričao Bruni jer, kako kaže, "kada privatne stvari postanu javne, isprika također mora biti javna".

"Pogriješio sam" 

"Radim ovo zbog vas dvoje i zbog naše obitelji. Opravdavam ono što se ne može opravdati. Nisam ovo morao napraviti, ali ti si mi potrebna u NAŠEM životu. Vidio sam koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš biti uz mene i koliko ja želim biti uz tebe. Pogriješio sam. Usuđujem se reći da pravim greške svakog dana, na terenu i izvan njega, ali greške u svom privatnom životu rješavam kod kuće, u privatnosti, sa svojim prijateljima i obitelji", započeo je nogometaš podužu objavu.

"Bru, već sam ti se ispričao za svoje pogreške i zbog nepotrebnog izlaganja. No, osjećam se obvezan da tu ispriku ponovim javno", dodao je.

Tekst je podijelio uz njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su ga u komentarima podržali i poželjeli da mu Bruna sve oprosti. Drugi su ga pak počeli ismijavati, prenosi Showbuzz

Nogometaša je u toj isprici podržao i njegov otac Neymar Sr. te je na Twitteru objavio sljedeće: "To je to, sine... Život nas uvijek uči. Čestitam."

Ismijavanje 

Ubrzo nakon toga korisnici Twittera i tamo su počeli s ismijavanjem.

"Čestitke?" napisala je jedna korisnica, a druga je upitala: "Na čemu mu točno čestita?"

"Izgleda da jabuka ne pada daleko od stabla", komentirala je treća.

Inače, vijest o prevari zbunila je brojne Neymarove pratitelje zbog navodnog ugovora koji je nogometaš sklopio s Brunom. Navodni "sporazum" između para je da Neymar može biti s drugim djevojkama sve dok je diskretan. Zabranjeno mu je biti s prostitutkama i voditi ljubav bez prezervativa te ih ne smije poljubiti u usta. Sve do tada 31-godišnji nogometaš navodno je slobodan flertati, pa čak i imati spolni odnos s drugim ženama, pisala je stranica Em Off.

Podsjetimo, Neymar i Bruna u travnju su objavili kako čekaju svoje prvo dijete, a on već ima sina s bivšom partnericom Carolinom Dantas.

Kopirati
Drag cursor here to close