Obznanio sretnu vijest

Neymar postaje otac

"Stižeš u prelijepu obitelj, s bratom, bakom i djedom, tetkama i tetcima koji te već mnogo vole! Stižeš uskoro, radujemo ti se", napisala je Bruna.
Sport / Nogomet | 19. 04. 2023. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski reprezentativac i nogometaš PSG-a Neymar objavio je na društvenim mrežama da uskoro postaje otac.

"Sanjamo o tvom životu, planiramo tvoj dolazak i saznanje da si tu da upotpuniš našu ljubav čini naše dane mnogo srećnijim. Stižeš u prelijepu obitelj, s bratom, bakom i djedom, tetkama i tetcima koji te već mnogo vole! Stižeš uskoro, radujemo ti se".

"'Prije nego što sam te formirao u utrobi, izabrao sam te; prije nego što si se rodio, ja sam te izabrao' – Jeremija 1:5", piše u objavi Neymara i njegove izabranice Brune.

Podsjetimo, Neymar se, kako stvari stoje, skrasio kraj lijepe Brune Biancardi, s obzirom da su i nakon raskida ponovo završili zajedno i obnovili vezu, prenosi Kurir Sport. 

Inače, 28-godišnju influencerku i marketing menadžerku samo na Instagramu prati više od 2.4 milijuna ljudi, a koliko je poznato, studirala je modu na privatnom Univerzitetu "Anhembri Morumbi" u svom rodnom Sao Paolu pre nego što je lansirala liniju odeće sa svojim potpisom.

Kopirati
Drag cursor here to close