Bitne u svakoj vezi

Uz pravog muškarca, nećete se trebati brinuti zbog ovih 7 stvari

Ako ste jedna od sretnica koja je pronašla savršenog muškarca, čestitamo, osvojili ste jackpot!
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2023. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No, postoje one manje sretne žene koje svaki dan vode bitke za koje nitko ne zna. Neke od njih pokušavaju naći ljubav ali im to nikako ne uspijeva. Druge, vode bitke za bolju budućnost s trenutnim partnerima, koji su se toliko opustili da na svoje bolje polovine gledaju kao na majke.

No, istina je da bračni partner mnogo utječe na vašu dobrobit te uz osobu koja vas cijeni, voli i poštuje, stres je gotovo nepoznat pojam. U nastavku otkrivamo zbog kojih se stvari nećete trebati brinuti ako uz sebe imate pravog muškarca. 

1. Nećete se brinuti zbog nepoštovanja 

Pravi muškarac UVIJEK poštuje svoju ženu. Samo oni koji imaju nezrelu osobnost stvaraju probleme gdje ih nema i često utječu na raskid veze. Žene su po svojoj prirodi emotivne i pune nade te ponekad muškarcima daju više prilika nego što oni to zaslužuju.

Nažalost, muškarci to uvelike iskorištavaju te gube žene koje ih vole. Pravi muškarci shvaćaju da je poštovanje osnovno pravilo svake uspješne veze te svoje partnerice drže kao kap vode na dlanu. 

2. Nećete se pitati podržava li vas 

Pravi muškarci podržavaju svoje žene u njihovim naumima i snovima. Iako se neki od njih nikad ne ostvare, muškarčeva potpora u tim trenucima je od izuzetne važnosti. Ako kraj sebe imate nekoga tko vas ohrabruje da isprobate nove stvari, znajte da ste blagoslovljene pravim muškarcem. 

Takva osoba će vam biti i najbolji prijatelj i ljubavnik te se nikad nećete pitati jeste li mu dovoljni. Rado će saslušati sve vaše ideje i pomoći vam u realizaciji istih. On će biti prva osoba koju ćete nazvati čim vam se dogodi nešto dobro ili loše. Takav muškarac se jednostavno uvuče pod kožu te svaka žena koja ga ima, zna o čemu pričamo. 

3. Nećete se brinuti zbog nedostatka pažnje  

Foto: Canva / Muškarac ignorira ženu

Uz pravog partnera, nećete osjećati zabrinutost zbog nedostatka pažnje; bit će vam jasno da ste apsolutni prioritet u njegovom životu. Bez obzira koliko se ljudi nalazi u društvu, njegova pažnja će biti usmjerena ka vama.

Ovakav muškarac će vam dati potpunu slobodu da radite što želite i družite se s kim želite, no uvijek će biti vaša sigurna luka kad se vratite njemu. On vam vjeruje i nikad se neće staviti u položaj da vas izgubi. Ovakvi muškarci jako dobro znaju koliko je teško naći kvalitetnu ženu te jednom kad je pronađu, učinit će sve da je zadrže. 

4. Nećete se brinuti zbog nedostatka komunikacije 

Kvalitetna komunikacija je ključna za uspjeh svake veze. Ako imate pravog muškarca, možete očekivati otvorenu i iskrenu komunikaciju. Ovakav muškarac će vam priznati kad pogriješi i potrudit će se da se ta greška nikad više ne ponovi.

On je svjestan da bez dobre komunikacije ne možemo upoznati drugu osobu te se trudi da s vama razgovara o svim za oboje bitnim stvarima. Čak i kad se dogodi nesporazum, zreo i odgovoran muškarac će raditi na njemu bez upotrebe bilo kakve agresivnosti ili teških riječi. 

5. S pravim muškarcem ćete zaboraviti na nesigurnosti

Ljubavne veze i iskustvo koje dolazi s njima nas nauče što želimo a na što nikad više ne bi pristali. Jedan od kamenja spoticanja u svakoj vezi su nesigurnosti koje mogu ići od malih do velikih koje su često razlog pucanja veze.

No, uz zrelog muškarca možete zaboraviti na bilo kakve nesigurnosti jer ste njegov jedini cilj vi i vaša sreća. Uz njega se nikad nećete pitati jeste li mu dovoljno lijepi i da li mu nedostajete kad niste zajedno. On će se itekako potruditi da vam to pokaže, i to na najslađe načine koji postoje. 

6. Nećete se brinuti zbog gubitka svoje individualnosti 

Foto: Canva / Žensko druženje na plaži

Postoje muškarci koji svojim partnericama na sve načine pokušavaju pokazati da su oni sve što im treba. Tako ih polako ali sigurno udaljavaju od obitelji i prijatelja, te im serviraju razne laži o njima. Neki to rade jer su previše ljubomorni i ne žele da im se partnerice provode na mjestima na kojima bi mogle upoznati nekog drugog.

Drugi to rade jer su emocionalni manipulatori koji ne znaju drugi način da dođu do svog cilja. No pravi muškarac se nikad ne služi ovim trikovima. On će vas poticati da se družite s vašim prijateljima jer je svjestan da su oni bili dio vašeg života prije njega. Također, sve vaše poznanike će poštovati i sa svakim od njih će znati postaviti granice. S pravim, nećete morati brinuti oko gubitka svoje individualnosti. Ako brinete, nažalost još niste pronašli osobu svog života

7. S pravim muškarcem, nećete se brinuti o izdaji

Nijedna žena se ne bi trebala brinuti o izdaji muškarca kojeg voli. Ako brine, takva veza je unaprijed osuđena na propast a takav muškarac nije spreman za sve ono što ljubavna veza podrazumijeva.

No, uz pravog muškarca, nećete se morati brinuti o izdaji jer ste mu previše važni da bi se doveo u situaciju da vas izgubi. Umjesto bilo kakve brige, ovakav muškarac će vam darovati najljepše trenutke svog života te vas učiniti sretnom i ispunjenom ženom. 

Za kraj 

Pravi muškarac će vam ne samo olakšati život i učiniti vas sretnom, nego će vas poticati i hrabriti da postanete bolja verzija sebe. U takvom zdravom odnosu, ljubav, poštovanje i briga za voljenu osobu postaju snaga koja prevail sve probleme.

Svima vama koji ste još uvijek u potrazi za ovakvim muškarcem, želimo da ga što prije nađete. A vama koji ste već u njegovom zagrljaju, želimo još mnogo lijepih godina prepunih još  ljepšim uspomenama. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close