'ko ima može

Umjesto roštilja: Bh. građani za prvosvibanjske praznike na put u europske i svjetske destinacije

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2016. u 11:21 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogobrojni bh. građani iskoristit će prosvibanjske praznike da bi otputovali u neke od europskih i svjetskih turističkih destinacija. Aranžmani turističkih agencija su uglavnom popunjeni.

Turistička agencija Sol Azur & Buena Vista u ponudi za prvosvibanjske praznike je imala autobusne aranžmane za Veneciju, Prag, Rim, Toskanu, Pariz, Milano, Beč, Istanbul, Bratislavu, Veronu, Minhen, kazala je Feni komercijalistkinja u toj agenciji Maja Tuljković. Dodala je kako je ova agencija zadovoljna prodajom i već nekoliko dana nema mjesta na aranžmanima.

Agencija Relax Tours je za prvosvibanjske praznike u ponudi imala tri autobuske i tri zrakoplovne ture. Autobuske ture bile su za talijanski Gardaland, Milano i dvorce Bavarske. Zrakoplovne ture su bile za Istanbul, Moskvu i Dubai i uspješno su popunjene grupe. U ponudi te agencije za prvosvibanjske praznike bio je i tradicionalno Jadran.

Tustistička agencija Fibula air Travel Sarajevo je za 1. svibnja uglavnom imala aranžmane koji se odnose na Jadransko more, Hrvatsku i Crnu Goru. Turistička agencija ARD Travel je imala četiri aranžmana u ponudi. Radi se o turama autobusom: Beč-Bratislava, Venecija-Verona-Padova, Brijuni-Istra (Hrvatska) i Ohrid -Albanija.

Sve ture su dobro prodate, popunjena su mjesta gotovo do zadnjeg, osim za Albaniju, kazala je Feni menadžerica prodaje turističke agenicje ARD Travel Jasmina Mirvić. Što se tiče turističke agencije Centrotours, aranžmani za 1. svibanj su rasprodati velikom brzinom.

Najatraktivnije destinacije su bile inozemne destinacije - europske metropole. Ukupno za prvosvibanjske praznike imamo više od 1.000 putnika samo na tim inozemnim destinacijama i sigurnih 12 polazaka. U ponudi smo imali od Korčule, Beograda, Budimpešte, Rima, Praga, Toskane, Milana, do zrakoplovnih polazaka - Malta i Dubai, kazala je Feni voditeljica poslovnice Ferhadija agencije Centrotours Jasmina Delalić.

Kopirati
Drag cursor here to close