Pravazima stigla

U BiH sutra oblačno s kišom, susnježicom i snijegom

Lifestyle / Flash | 26. 12. 2016. u 14:29 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni se sutra očekuje pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva s kišom, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom.

U nizinama središnje i istočne Bosne je moguć snijeg ili susnježica. Poslijepodne djelomično razvedravanje. U Hercegovini, prijepodne, pretežno oblačno, povremeno je moguća slaba kiša, a poslijepodne postupeno razvedravanje.

Vjetar u Bosni, slab do umjeren, poslijepodne ili u večernjim satima, umjeren do pojačan, sjeverni i sjeverozapadni. U Hercegovini, umjerena do pojačana bura. Jutarnje temperature kretat će se od -1 do 4, na jugu od 3 do 8, a dnevne od 2 do 7, na jugu od 9 do 13 stupanj.

Danas je u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima BiH bilo oblačno i maglovito vrijeme. U ostalim područjima sunčano.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 0, Sarajevo, Sokolac 3, Srebrenica 5, Goražde, Ivan-sedlo, Tuzla, Zvornik 6, Zenica 7, Jajce 8, Bijeljina, Bugojno, Prijedor 9, Doboj, Sanski Most 10, Bihać, Kupres, Mostar 11, Gradačac 12, Banja Luka, Drvar, Neum 13, Trebinje 14, Livno 15, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close