Naveliko se špekulira

Tko je nova djevojka Severininog bivšeg supruga?

Glumica Teodora Bjelica navodno je nova djevojka Igora Kojića.
Lifestyle / Flash | 16. 01. 2023. u 21:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naveliko se špekulira da Severinin bivši suprug, Igor Kojić, ljubi 28-godišnju srpsku glumicu Teodoru Bjelicu. Naime, par je ovih dana 'uhvaćen' tijekom skijanja na planini Kopaonik, a mnogi se sada pitaju tko je zapravo žena koja je zamijenila 'Kraljicu estrade'.

Teodora je poznata srpska glumica koja je, navodno, nepriznata kći pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Lijepa 28-godišnjakinja je s glumačkom legendom Sekom Sablić snimala seriju 'Tri muškarca i tetka', a pojavila se i u popularnom filmu 'Južni vetar' rame uz rame sa Milošem Bikovićem.Privukla je puno pažnje scenama u kojima je potpuno naga, piše story.hr.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

U filmu 'Tri muškarca i tetka' imala je vruću scenu s Milanom Vasićem. Teodorini intimni dijelovi tada su bili u krupnom planu. Ona i Milan su scene seksa iznijeli profesionalno, baš kao što je scenarij tražio od njih.

Poprilično eksplicitnu scenu imala je i u seriji 'Slatke muke', a jednom je prilikom otkrila jesu li joj uloge u kojima je razgolićena pomogle ili, pak, odmogle u karijeri.

'Imala sam scenu u 'After partiju' i 'Južnom vjetru' i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vrijedi, uzalud mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: 'Sve što ja, sine, nisam napravila, napravi ti'. Ne obazirem se na to previše. Nije mi šokanto. Moje tijelo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledatelja. Ne bih pridavala toliku važnost tome ', kazala je Teodora jednom prilikom za Blic.rs

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Teodora Bjelica (@teodorabjelica)

Inače, Teodora, koju često nazivaju najljepšom srpskom glumicom, i Igor su objavili na društvenim mrežama gotovo identične fotografije i snimke sa snježne planine što je navelo njihove pratitelje da pomisle kako su u vezi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close