Previše truda za liniju

Sofia Vergara: Ne volim vježbati jer imam divovsko poprsje

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2017. u 17:05 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atraktivna Kolumbijka Sofia Vergara jedna je od najplaćenijih i najseksepilnijih glumica na malim ekranima, a ovaj se put odlučila fotografirati potpuno gola za novu naslovnicu američkog izdanja magazina Women's Health.

Uz izazovne fotografije na kojima rukama strateški prekriva obline, 45- godišnja glumica u intervjuu je priznala kako nije veliki ljubitelj vježbanja zahvaljujući poznatim oblinama koje ju sprječavaju u odlasku do teretane.

'Ne bih znala reći jesam li jaka. Imam loša koljena i vrlo tanke kosti. Jedva mogu napraviti sklekove. Voljela bih da sam više atletski građena, no kad si rođen s divovskim poprsjem…Imam ga od 13 godine, a s trudnoćom i dojenjem postale su još veće. Ne razmišljam o mišićima i trbušnjacima. Nemam ih jer nisam tip osobe koji želi imati savršeno tijelo poput modela. Previše bih truda trebala uložiti za takvu liniju', priznaje atraktivna Sofia, a prenosi T-portal.

U intervjuu za američko izdanje magazina Women's Health, Sofia je također progovorila o prihvaćanju svog tijela i kako je naučila voljeti tjelesne promjene koje s godinama doživljava.


'Imam 45. godina i čak ako to istinski želim, u ovom životnom periodu ne mogu biti savršena. Zbog te činjenice nisam nimalo uzrujana ni mrzovoljna jer to je realnost. Stalno se mijenjamo i samo želim izgledati sjajno kao žena u 45 -oj. Ako ste konstantno opsjednuti mišlju da morate izgledati mlađe, poludit ćete', mišljenja je zvijezda serije 'Moderna obitelj'.

Kopirati
Drag cursor here to close