sezona

Snježni vikend: Brojni gosti uživali na Bjelašnici i Igmanu

Lifestyle / Flash | 04. 01. 2016. u 13:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na olimpijskim planinama Bjelašnica i Igman tijekom proteklog vikenda zabilježena je velika posjećenost, a ugostiteljski objekti Beneton na Babinom Dolu i Restoran 84 na Malom Polju bili su puni gostiju.

To je danas potvrdila rukovoditeljica Sektora komercijalnih poslova i marketinga u Županijskom javnom poduzeću „ZIO'84“ Amra Kaljić, podsjećajući da je tijekom vikenda pala određena količina snijega tako da je u nedjelju, 3. siječnja, otvoreno i noćno skijanje.

‘’Jutros su u funkciji dva ski lifta BX i kolijevka, dok trosjed nije u funkciji zbog prilično jakog vjetra te iz sigurnosnih razloga nismo u mogućnosti pustiti ga u pogon, ali ukoliko se vremenske prilike stabiliziraju to ćemo uraditi’’, dodala je Kaljić.

Jutros je počela i ski-škola ZOI'84 na Malom Polju kao i ski-škole drugih skijaških klubova.Ono što je novina ove skijaške sezone je da će svi oni koji kupe dnevnu kartu bilo da se radi o odrasloj osobi ili djetetu dobiti lunch paket.

Kaljić je na kraju pozvala sve zainteresirane da posjete i tubing stazu na Malom Polju što je također novina od ove zimske sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close