Ljubavni odnosi

S ovim horoskopskim znakovima je najteže prekinuti

Ako prekinete s njom, neće vam biti zadnji put da je vidite. Kretanje dalje nije joj jedna od jačih strana u životu
Lifestyle / Flash | 07. 10. 2021. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje horoskopski znakovi s kojima je najteže prekinuti ljubavni odnos, i oni s kojima je to lakše učiniti. U nastavki teksta rangirani su od najlakšeg do najtežeg i koliko brzo svaki znak ide dalje.

1. Ovan 
Nikada se ne morate brinuti za ženu pod ovim znakom kada su u pitanju prekidi. Može nastaviti vrlo brzo, a rijetko kad zaglave zbog bivšeg. Toliko su strastvene da im je pronalazak nove ljubavi lak zadatak. Ona nikada ne mora tražiti ljubav jer joj sama dođe.

2. Bik 
Stabilnost joj pomaže da brzo napreduje. Rijetko kad zapne za bivšeg. Ako to učini, on mora biti doista netko poseban. Pouzdana je i stabilna u vezi, pa će imati otvorenu komunikaciju o bilo čemu.

3. Lav 
Samopouzdanje bi moglo biti njeno srednje ime jer ova žena nakon prekida ni ne razmišlja o svom bivšem. Ona je samouvjerena i shvaća da nema apsolutno nikakvog razloga zadržati vezu koja nije uspjela.

4. Strijelac 
Ona nema apsolutno nikakvih problema s nastavkom nakon što joj veza završi. Gotovo je ludo kako će brzo pronaći novu ljubav. Toliko je znatiželjna oko svega, pa tako i veza.

5. Vodenjak 
Čim spomenete prekid veze, ona će se oprostiti od vas i neće se predomisliti. Neće brzo pronaći novu ljubav jer voli odvojiti to vrijeme za sebe i biti sama prije nego što uđe u novu vezu. Ne očekujte da će vam se vratiti ako je napustite.

6. Ribe 
Prilično brzo prebolijevaju bivšeg i rijetko kad zapnu u neodređenom odnosu. Jako oprezno ulazi u novu vezu, a ponekad ni ne pokušava.

7. Djevica 
Budući da je Djevica iznimno sramežljiva, teško joj je krenuti dalje nakon prekida. Ona zna koliko je teško pronaći novu ljubav, pa kad je pronađe, čvrsto se drži nje koliko god može. Upoznavanje nove ljubavi teško joj pada.

8. Vaga 
Ako prekinete s njom, neće vam biti zadnji put da je vidite. Kretanje dalje nije joj jedna od jačih strana u životu. Pokušava sve kako bi veza funkcionirala, čak i ako vas dvoje niste idealan par.

9. Škorpion 
Ona je izuzetno strastvena i tvrdoglava kad god je u pitanju veza. Njena strast prema vama odvest će vašu vezu daleko, ali kad jednom završi, definitivno će vas opsjedati. Tvrdoglava je oko svega, a to uključuje i uspjeh veze. Nova ljubav ne dolazi joj često, pa kad se dogodi, želi da potraje.

10. Jarac 
Njoj je obitelj uvijek najvažnija stvar, pa u vezi razmišlja o tome da ima obitelj s vama. To vas ne mora uplašiti jer neće razgovarati o tome sve dok se ne osjeća dovoljno ugodno. Zbog toga joj je teško krenuti dalje jer je toliko vremena razmišljala o budućnosti.

11. Blizanci 
Mrzi biti sama, pa kad je u vezi, voli da to potraje. Ona može ponekad biti neodlučna, ali jedina odluka koju zna donijeti je da ne bude sama. Ne pronalazi brzo novu ljubav, što je još jedan razlog zašto se ne odvaja od bivšeg.

12. Rak 
Voli biti u vezama jer je duboko sentimentalna i emotivna. Budući da ima tako visoku emocionalnu razinu i jedna je od najvjernijih žena koje ćete ikada sresti, često ne želi napustiti partnera. Odlučuje ostati vjerna partneru, čak i ako nisu zajedno, jer je zaljubljena, prenosi 24sata.hr pozivajući se na Your Tango.

Kopirati
Drag cursor here to close