253 prijave

Rock škola Mostar primila rekordan broj prijava za upis u 2022./2023. školsku godinu!

Zbog ograničenih prostornih i tehničkih kapaciteta Rock škole, kao i broja nastavnog osoblja, za upis na odsjeke ograničen je broj polaznika.
Lifestyle / Flash | 02. 09. 2022. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rock škola Mostar primila je 253 prijave za upis u jedanaestu programsku školsku godinu, što je najveći broj prijava do sada zaprimljen. Rok za prijavu bio je od 15. kolovoza do 31. kolovoza 2022. godine. ''Iznimno smo sretni što je zanimanje za upis u program Rock škole sve veći i veći iz godine u godinu. To je znak da vrijedno i kvalitetno radimo, što donosi ovakve sjajne rezultate'', poručuju iz Rock škole.

Za upis u školsku 2022./2023. godinu stigle su prijave na odsjeke: vokal, gitara, bass gitara, bubanj, klavijature, saksofon, audio produkcija, kreativna elektronska produkcija. Nakon zaprimljenih prijava, polaznici će biti pozvani na audicije. Na audicijama se provjeravaju predispozicije za upis na određeni odsjek.

Zbog ograničenih prostornih i tehničkih kapaciteta Rock škole, kao i broja nastavnog osoblja, za upis na odsjeke ograničen je broj polaznika. U obzir će se uzimati ravnomjerna raspodjela ukupnog broja prijavljenih polaznika na jednom odsjeku na tri nivoa predznanja: početni, srednji i napredni.

Svi oni koji ne uspiju proći prag za prvi krug upisa, a imaju predispozicije za upis na određeni odsjek, stavljaju se na listu čekanja i prvom prilikom bit će pozvani na upis. Upis će biti moguć kad se otvori slobodno mjesto na odsjeku na koji su se prijavili, i za koji su prošli audiciju.

Rock škola Mostar prima prijave za upis tijekom cijele programske školske godine, koja traje od sredine rujna do početka lipnja mjeseca, na sljedećoj formi https://mostarrockschool.org/upisi-se. Ovisno o broju slobodnih mjesta na određenom odsjeku, nakon što se uzmu u obzir kandidati sa liste čekanja, bit će omogućen upis onima koji su se naknadno prijavili.

''Svim kandidatima i budućim učenicima želimo mnogo sreće na audicijama. Radujemo se skorom upoznavanju, i kreativnom i zabavnom druženju u novoj, jedanaestoj programskoj školskoj godini'', poručili su iz Rock škole Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close