In The World

Prvi singl mostarskog hard'n'heavy benda Holly FcTunnel

Album mostarskog hard'n'heavy benda Holly FcTunnel je spreman, a bend nastavlja sa radom na novim spotovima i objavama, i kako kažu, uskoro stiže i ostalih 8 pjesama sa albuma.
Lifestyle / Flash | 07. 05. 2023. u 16:25 Bljesak.info
Holly FcTunnel - In The World (Official Music Video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U kalendaru Caesar Forward Studija u Rimu je datum 6.7.2020. stajao rezerviran na imena Milijan Raspudić, Ivan Rozić i Matej Alpeza. Rezervaciju su napravili 4 mjeseca ranije, nakon što su pomno odabrali studio za koji su vjerovali da im može dati zvuk kakav žele.

Međutim, tada nisu znali za ono što ih čeka do rezervacije - pandemija i lockdown su zatvorili granice, pa je trojka iz Mostara, umjesto u Italiji, ipak ostala u BiH.

Ali, kako iz benda kažu - ne-snimanje nije bila opcija, pa su donijeli jednoglasnu odluku da, kad je tako, album snime sami sebi. Malo znanja i opreme su već imali, a ostalo je bilo tu za naučiti i nadokupiti.

Plan je uspio, i unatoč mnogim komplikacijama, album će svjetlo dana ugledati u 2023. godini. Trake su snimljene u njihovom studiju kojeg nazivaju "Sound Village", miks je radio Gabrijel Prusina u svom Mass Studios u Mostaru, a master je radio čovjek s kojim su trebali surađivati i u prvotnom planu snimanja u Italiji - Marco Mantovani, u svom Sick Boy Studio u Rimu.

Prvi single je "balada" prvog albuma - In The World.

Video za pjesmu je radio BONKproduction iz Mostara, glumica je Aldijana Crnomerović, a glumac Toni Raspudić - ujedno i četvrti član Holly FcTunnel-a.

Album je spreman, a bend nastavlja sa radom na novim spotovima i objavama, i kako kažu, uskoro stiže i ostalih 8 pjesama sa albuma.

Bend priprema i daljnje projekte i drugi album u novoj postavi kojoj se pridružio i Ivo Bradvica.

Sve pjesme će biti dostupne na svim muzičkim/glazbenim platformama.

Kopirati
Drag cursor here to close